DEl 13 al 19 de juliol

Aquesta setmana amb:

§ La fitxa-recepta on us ensenyem a fer uns ous per estrallar amb pernil.

I en el recull de recomanacions digitals posem la mirada a Cuina de baixa temperatura o La cocció a baixa temperatura: És una tècnica d'origen almenys medieval a la cuina popular catalana i de la major part de països europeus, i que ha estat de les més emprades durant centenars d'anys. Actualment torna a estar de moda no només a les famílies sinó a grans restaurants de tot el món. La baixa temperatura fa que algunes vitamines i nutrients no arribin a "morir" ni perdre les seves propietats. o Salvador Brugués: Cuiner català especialitzat en cuina a baixa temperatura i cuina al buit. Va estudiar a l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona i exerceix com a professor en aquest centre educatiu des del 1990. Entrevista a Salvador Brugués o El Celler de Can Roca: ROCOOK és el nom del projecte de El Celler de Can Roca de cuina a baixa temperatura. Ens ensenyen la tècnica, pas a pas per tal que puguem gaudir de tots els seus avantatges. o Receptes: A la web Alta cocina en casa, dediquen un ampli espai a parlar i mostrar receptes de la cuina a baixa temperatura.

o Utensilis: Al web El Comidista del diari El País, liderada per Mikel López Iturriaga, dediquen un article a dues de les màquines que serveixen per a cuinar a baixa temperatura o Vídeo: En el canal de televisió de cuina Volta i Volta ens presenten la recepta de Bacallà a Baixa temperatura amb patata i safrà amb Alberto Alguacil.

Compartir