La punta de mi nariz
Espectacle de circ

Dissabte
De 12.30 a 13.30h

13/03/2021
Preu: Activitat gratuïta amb aforament limitat

Mirar-se el nas al mirall. I tocar-se’n la punta. I veure què hi ha més enllà. Però hi ha res més enllà? Què hi ha a l’altra banda del nostre nas? Altres nassos? Els nassos de qui? Ens hi enfilem?


Les cinc integrants del Kolektivo Konica són unes artistes de nassos i per nassos. Totes cinc poden veure què hi ha més enllà del seu nas: el nas d’algú altre. I s’hi emmirallen. I s’hi veuen reflectides. I s’hi troben. I s’hi enfilen. I dibuixen figures acrobàtiques que van molt més enllà del nas, del propi i de l’aliè.


Les cinc artistes que conformen el Kolektivo Konica van fer una aposta de nassos i van decidir que les dones tenen molt a dir en el món de les acrobàcies, les piruetes, les cabrioles i els saltirons. Que si juntes són capaces de mirar més enllà del seu nas, podran enlairar-se fins a acariciar el cel. I buscar-li el nas. I trobar-li la punta. I això és el que fan en el seu primer espectacle: buscar el nas de l’altre per trobar-se el seu. Amb nassos i per nassos.


El Kolektivo Konica està integrat per Clara Peters, Elisa Strabioli, Greta Marí, Shakti Olaizola i Michaela Fiorani; cinc dones que han buscat una altra dona perquè les dirigeixi en el seu primer espectacle com a companyia, Francesca Lissia, artista italiana de circ, com elles, especialitzada en equilibrismes acrobàtics i que forma part de la companyia eia, amb la qual ha participat en espectacles com 
inTarsi o Espera.

Recomanada a partir de 6 anys.

Durada: 50 minuts.

 

Fitxa artística

Direcció: Francesca Lissia

Intérprets: Candela Casas, Elisa Strabioli, Greta Marí, Mar-i-Cel Borràs, Michela Fiorani i Shakti Olaizola

Suport artístic: Jimena Cavalletti

Producció: Anna Castillo

Vestuari: Fil-i-Berta 

INSCRIU-TE AQUÍ

Descarrega't tot el Cartell del Cicle de Figues i Flors d'enguany al següent annex.

 

Compartir