Aquesta primavera...

Ja podeu consultar al web i a l'aplicatiu els tallers d'aquesta primavera.

Un trimestre més en el que trobareu tallers online, tallers híbrids i una aposta de tallers presencials per realitzar-se més endavant (Sí! som optimistes).

Si teniu qualsevol pregunta o suggeriment ens podeu trucar al  93 256 27 20 i en parlem. Tenim ganes d'escoltar-vos, us trobem a faltar!

 

RENOVACIONS ALS TALLERS DE PRIMAVERA 

Si vas fer un taller durant el trimestre d'hivern de 2021, a partir del 15 de març podràs renovar amb preferència als tallers de primavera! Apunta’t les dates: 

Online: a partir de les 9 h del dilluns 15 de març fins al diumenge 21 de març e al següent enllaç. 

Presencialment: Del dilluns 15 de març al divendres 19 de març de 9 a 13:30 h i de 16 a 20 h al centre cívic.*INSCRIPCIONS ALS TALLERS DE PRIMAVERA

Si en canvi vols fer un taller diferent del que estaves fent canviar de grup, o comences el trimestre de nou podràs fer la inscripció a partir del 22 de març 

Presencialment:  a partir del dilluns 22 de març de dilluns a divendres de 9 a 13:30 h i de 16 a 20 h al centre cívic.* 

Online: a partir de les 9 h del dilluns 22 de març al següent enllaç. 

 

ASPECTES A TENIR EN COMPTE: 

- *El pagament del taller es podrà realitzar online o amb targeta, si feu la inscripció presencial us demanarem que pagueu amb targeta.

- Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l’import de la matrícula, excepte si el taller s’anul·la per part de l’organització.

- El centre es reserva el dret a canviar el professor/a, el dia, l’horari o la ubicació de l’activitat en cas que ho consideri oportú.

- En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat per a que es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès. 

Compartir