PARK AND SOUND PRIMAVERA 22

Dijous 2, 9 i 30 de juny
De 19:30h a 21h

Preu: Activitat gratuïta

La terrassa es converteix en un escenari suggerent i acollidor on gaudir d'una sel.lecció de propostes musicals de petit format, amb el distintiu de la qualitat i la diversitat. 

 

2 DE JUNY

Aprengueren a cantar durant el segle passat, quasi al mateix temps i als mateixos llocs. Sempre de nit, i Barcelona els somreia. Mesclats, junts han passat davant del públic més hores que a qualsevol altra lloc. I aquí segueixen, feliços de fer el que fan, amb el seu cant entre les dents, i un repertori que els manté joves pels segles dels segles. 

 

9 DE JUNY

Després d’haver acompanyat a multitud d’artistes al seu país d’origen, Brasil, la reconeguda multiinstrumentista-cantant-compositora-performer Anna Trea ens presenta la seva proposta musical més personal. Virtuosisme, ritmes d’arrel, bellesa i lirisme, amb un optimisme desbordant.  

 

30 DE JUNY

JAM SESSION A L’AIRE LLIURE 

El Jardí de Vil.la Cecília es converteix en escenari de improvisació i diàleg musical entre músics que no han tocat mai junts. Risc, emoció i melodies trepidants en un joc on el públic desconeix, tant com els músics, que el que es succeirà després de les primeres notes.  

Activitat coorganizada amb la CRS 

On: Terrassa del Centre Cívic

Compartir