FEM MÚSICA DE L'INSÒLIT (BDC)
ORT - Orquesta ReuSónica Trio

Dissabte
De 19 a 20 h

19/12/2020
Preu: Gratuït

Música, ecologia i creativitat: nous sons per a un món nou. La reutilització creativa de materials, el world-jazz i la música tradicional s'uneixen en un concepte únic i fascinant.

Tres músics amb llarga experiència a fer música amb objectes inusuals es reuneixen en un concert que malbarata creativitat musical. Fem - bona- música de l'insòlit. Una trobada única i diferent que pretén sensibilitzar l'audència, amb la reutilització creativa d'objectes i materials de rebuig.
Alguns exemples? Xavi Lozano toca instruments fets de tanques de trànsit, escales, rodes de bicicleta, cadires, tamborets...; Rocco Papìa toca instruments fets de taulells, fustes de mar, llaunes, cafeteres... i una guitarra de 7 cordes; Antonio Sánchez Barranco toca instruments fets de pel·lícules cinematogràfiques, bales, maletes, potes de taula...

El trio acaba d'estrenar-se en el Posidònia Green Festival 2019 a Barcelona i és un projecte on reuneixen les trajectòries artístiques de tres músics molt actius en l'escena catalana a fer música de l'insòlit en diversos grups i projectes (Coetus, Eliseo Parra, Jorge Drexler...) i com talleristas i investigador sobre la reutilització creativa (en teatres, escoles i televisió).

 

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia, presencial o bé en línia aquí.

On: Centre Cívic Teixonera

Compartir