TERRITORI EN DANSA

 

TERRITORI EN DANSA és un cicle de dansa, que sorgeix de la necessitat del moviment actiu de l’entorn, la necessitat d’expressar-se a través del cos i la música. El barri de la Teixonera, és un barri amb un moviment associatiu actiu molt important a nivell de Barcelona. Territori en dansa neix com una plataforma, tan com acollidora com a dinamitzadora, davant la necessitat de participació i interrelació a través de la dansa.

  • TERRITORI EN DANSA CONTEMPORÀNIA acull artistes de l’àmbit de la dansa contemporània i clàssica, repartits en espectacles, workshops per adults i infants, concurs de dansa… Aquest cicle compta amb una programació diversa que ens mostra la versatilitat del sector i dels artistes. La dansa pren un protagonisme que envolta el barri a participar i gaudir dels actes. Territori en Dansa Contemporània rep protagonisme tot un cap de setmana del mes de maig.
  • Al 2019 ha iniciat la 1a edició del cicle TERRITORI EN DANSA URBANA, enfocat a les danses de carrer com el hip-hop, popping, breaking, entre molts d’altres estils. Territori en Dansa Urbana vol ser una plataforma per aprendre, crear i experimentar amb aquest tipus de danses urbanes. Aquest cicle es realitza durant un cap de setmana de novembre amb activitats destinades a tots els públics i edats (workshopsjam session, battle…).

Per a tots aquells amants de la dansa us esperem al Centre Cívic Teixonera, per gaudir del TERRITORI EN DANSA.

Compartir