INSCRIPCIONS I NORMATIVA TALLERS SETEMBRE

INSCRIPCIONS ALS TALLERS  

 

Període d’inscripcions als tallers de setembre:

Del 2 al 8 de setembre. Presencialment a partir del divendres 2 de setembre de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h.

En línia mitjançant https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/teixonera, a partir de les 00.00 h del divendres 2 de setembre.

 

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ 

Les inscripcions es poden fer en línia  o presencialment.

  • Són imprescindibles les dades personals. 
  • El pagament es pot fer en línia, en efectiu o amb targeta de crèdit. 
  • Presencialment una persona pot fer un màxim de tres inscripcions per a un mateix taller. 

Tallers infantils: les inscripcions es fan presencialment o en línia a nom del pare, mare, tutor o tutora i no disposen de subvenció per a aturats. 

És indispensable que el pare, mare, tutor o tutora de la persona menor empleni un document, mitjançant el qual cedeix el tractament de les seves dades, així com l'acceptació o no acceptació dels seus drets d'imatge. 

En el cas dels tallers familiars, les inscripcions preveuen la participació d’un adult i com a màxim dos infants al seu càrrec.

Subvencions per a persones aturades i persones amb diversitat funcional: les inscripcions amb subvenció solament es poden fer presencialment i durant el període d’inscripcions. La data màxima per presentar la documentació és el 12 de setembre.

 

*El Centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. En aquest cas, es retornarà l’import abonat. 

Compartir