INSCRIPCIONS I NORMATIVA TALLERS ESTIU

INSCRIPCIONS ALS TALLERS 

Període d’inscripcions als tallers de juliol:

Del 10 al 24 de juny. Presencialment de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h. En línia mitjançant https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/teixonera, a partir de les 00.00 h del dilluns 10 de juny.

 

Període d’inscripcions als tallers de setembre:

De l’1 al 5 de setembre. Presencialment a partir del dilluns 2 de setembre de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h. En línia mitjançant https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/teixonera, a partir de les 00.00 h del diumenge 1 de setembre.

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ 

Les inscripcions es poden fer en línia  o presencialment.

  • Són imprescindibles les dades personals. 
  • El pagament es pot fer en línia, en efectiu o amb targeta de crèdit. 
  • Presencialment una persona pot fer un màxim de tres inscripcions per a un mateix taller. 

En el cas dels tallers familiars, les inscripcions preveuen la participació d’un adult i com a màxim dos infants al seu càrrec.

En cas que alguna sessió del taller s’hagi suspès per força major, aquesta sessió es recuperarà al final de les sessions del curs.

Subvencions per a persones aturades i persones amb diversitat funcional: La data màxima per presentar la documentació és el 28 de juny i en el cas dels tallers de setembre, la data màxima és el 13 de setembre.  

 

*El Centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. En aquest cas, es retornarà l’import abonat. 

Inici d'inscripció: 10/06/2024
Fi d'inscripció: 24/06/2024

Compartir