HOP FESTIVAL TARDOR 2019
Mostra de peces curtes de dansa urbana

DIVENDRES 22 DE NOVEMBRE, a les 21.00 h
De 21.00 h a 20.30 h

22/11/2019
Preu: gratuït

FESTIVAL HOP 2019 DIVENDRES 22 DE NOVEMBRE, a les 21.00 h 

Mostra de peces curtes de dansa urbana. 

BAIANÀ Cia. Baianà

Baianà és una peça ambientada a la jungla. Tracta sobre tres personatges del món animal que juguen entre sí, a través de la dominació, la submissió i el treball en equip. A partir d’aquesta trobada, aconsegueixen un equilibri entre l’essència i l’energia que els caracteritza. La peça és un inici del que pretén ser un espectacle sobre la creació dels ramats i com funcionen, la importància social que té pertànyer a un grup i el rol que s’hi ha de complir.

DELETE

Esther Martí Delete, una peça que deambula entre els límits del sexy style, l’experimental i la dansa contemporània i trenca amb la censura de l’expressivitat de la dona en la seva forma més sexual. Basada en la pròpia experiència de l’autora i en la d’un col·lectiu de dones, les Chuminatis Crew, que comparteixen les diferents corporalitats i alliberen la luminescència femenina.

ÁLBUM

Miguel Ballarí Més d’un cos per a un només. Conèixer-se passa sempre per la confecció d’un arxiu personal: un oxímoron. M’habito com sent els qui soc; el meu cos no és idèntic a ell mateix, i la coreografia tracta de fer intel·ligible, en el seu conjunt, el que potser no ho és per separat. Això no obstant, tot això és autèntic i pertany a tots. Aquesta peça constitueix un catàleg en si mateixa.

SIN ESTEREOTIPOS Urban Motion Crew

Sin estereotipos busca mostrar que no és necessari encasellar les coses segons la imatge projectada en l’exterior. Sin estereotipos busca ensenyar que en l’observació i l’experimentació trobem un punt on podem buscar ser un només en una forma de moviment sense definició. Simplement moviment orgànic i estructurat en la seva fusió. És una peça coreogràfica que busca experimentar, des de les vessants diferents de la dansa, en aquest cas, dansa urbana i dansa contemporània, una unitat. C

Dins  les activitats complemnetàries del Hop Festival gaudirem de la CAMPANYA ESCOLAR TRANSMISSIONS DIMECRES 20 DE NOVEMBRE, a les 9.00 h Adreçat a l’alumnat de 3è i 4t d’ESO “Transmissions” és una conferència pedagògica sobre les danses urbanes per poder entendre el fenomen d’aquest tipus de dansa al món occidental, la seva trajectòria fins a arribar als nostres dies i a Barcelona, i el seu paper social i cultural, sobretot entre les comunitats joves. ESPECTACLE AERI PESADILLA ANTES DE NAVIDAD DIUMENGE 15 DE DESEMBRE, a les 19.30 h Obra dels alumnes d’acrobàcies aèries

 

 

On: centre cívic tomasa cuevas
Adreça: dolors masferrer 33-35

Telèfon: 93 291 64 62
Email: dinamitzacio.tomasacuevas@progess.com

Compartir