MONOGRÀFICS ESTIU 2021 -PRESENCIALS-
Fes un tastet a les diferents temàtiques que t'oferim: els dimarts de 19 a 21 h

Dimarts
De 19 a 21 h

13/07/2021 > 21/09/2021
Preu: gratuït

MONOGRÀFICS ESTIU  2021 -PRESENCIALS i GRATUÏTS-     

SI VOLS pots apuntar-te a totes les sessions o bé individuals, escrivint  a   dinamitzacio.tomasacuevas@progess.com  al CENTRE CÍVIC o  trucant al 93 291 64 62

-EL MONOGRÀFIC VISONS DIVERSES QUE  S'HAVIA DE FER EL 20 DE JULIOL A LES 19 H,  S'HA CANVIAT AL 14 DE SETEMBRE PER MOTIUS SANITÀRIS-

 

DIFERENTS VEUS DE L'ÒPERA 

DIMARTS 13 DE JULIOL, a les 19 h

 Les veus de l'òpera - El trimestre de primavera vàrem gaudir d'un programa monogràfic d'història de l'òpera. Ara els oferim la seva continuació, per a aprofundir en les veus, analitzant les  diverses tesitures, i acompanyant-les d'audicions de les millors veus de tots els temps..

Les veus de l’òpera definexien rols, identitat i profunditat a les representacions líriques. Entendrem quina importància té el tenor, la soprano o el contralt, entre d’altres, dins d’una òpera i aprendrem a apreciar-ne les diferències i els plans que n’ocupen. 

Professional: Francesc Lozano

 

HISTÒRIA DE LA DIADA

DIMARTS 7 DE SETEMBRE, A LES 19h

Història i memòria popular s’empelten en aquesta data singular fixant un punt d’inflexió pel què fa les relacions entre Castella i Catalunya. Amb la victòria de la monarquia borbònica, mor un marc de relacions comunes i s’engendra un conflicte polític i cultural encara avui ben viu al nostre país. Fets nacionals, estratègies internacionals, l’església catòlica o moviments populars participaren activament  d’aquests esdeveniments, que succeïren a una Europa social i políticament cada cop més intolerant alhora que més impermeable vers altres cultures del món.

Professional: Marià Hispano

 

VISIONS DIVERSES 

DIMARTS 14 DE SETEMBRE , a les 19 h 

 

Com s'ha representat al cinema, la televisió o la publicitat la diversitat de gènere, sexual i afectiva? Ha permès trencar amb la norma heterosexual o ha fomentat estereotips? Quin és el paper de les imatges audiovisuals que ens envolten en la construcció d’imaginaris no discriminatoris, justos i equitatius?

A partir del visionat i anàlisi de seqüències, coneixerem la visió que ha donat del col·lectiu LGTBI+ el cinema al llarg de la seva història, reflexionarem sobre la seva representació en el mitjà audiovisual i debatrem sobre les implicacions socials i culturals que se'n deriven.

Professional: Lorena Anera

 

 

TÈCNICA VOCAL 

DIMARTS 21 DE SETEMBRE, a les 19h

 Connexió entre la veu i el cos, recerca de la pròpia veu i alliberament de les tensions.

Professional: Maria Antònia Salas Brunet

 

 

PREU: GRATUÏTS!!!!

 

Inscripció en línia a: dinamitzacio.tomasacuevas@progess.com

 

On: Centre Cívic Tomasa Cuevas
Adreça: Dolors Masferrer i Bosch 33-35

Inici d'inscripció: 17/06/2021
Fi d'inscripció: 21/09/2021

Web: https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/tomasacuevas
Telèfon: 93 291 64 62
Email: dinamitzacio.tomasacuevas@progess.com

Compartir