JAZZ BE TWEEN
PROJECTES EN RESIDÈNCIA

01/10/2021 > 31/12/2021

El Centre Cívic Tomasa Cuevas acull trimestralment diferents projectes artístics en residència.

Per a més informació podeu escriure a:

coordinació.cctomasacuevas@progess.com

 

JAZZ BE TWEEN

JazzBetween es un col·lectiu d’artistes que giren al voltant de la cultura Jazz. A l’any 2016 es comencen a formar les primeres trobades a Moscú i des de llavors, poc a poc, la filosofia de JazzBetween ha anat atraient diferents artistes que connecten Rússia, Espanya, França i Regne Unit. Aquesta nova plataforma dona suport a l’experimentació, principalment des de la dansa, la producció musical de dj’s i música en viu, però també col·labora amb artistes visuals, d’arts plàstiques i dissenyadors. La idea d’aquest col·lectiu és poder eliminar etiquetes i veure-ho tot des d’una perspectiva “Jazz Not Jazz” de forma interdisciplinar.

 

PROJECTE EN RESIDÈNCIA: Grooves

Grooves és el resultat de la recerca de l'essència del “clubbing”. Són justament els moviments quotidians dins d’un club el que inspira aquest procés de creació que intenta traslladar la fisicalitat i la corporalitat dels dj’s en simbiosi amb la multitud de la sala, al cos de dos ballarins dalt de l’escenari.

 

ASSAIG OBERT

Dimecres 27 d’octubre a les 11h

Els artistes obren les seves portes per tal de que tothom qui ho vulgui pugui venir i presenciar en directe el procés de creació del seu projecte. Faran una petita mostra del treball en procés i al finalitzar es podrà conversar amb els artistes, compartir inquietuds, sensacions i opinions del seu treball ajudant-los així a millorar el seu procés de creació a la vegada que el públic pot entendre millor de la mà dels mateixos artistes el significat de la obra.

On: Centre Cívic Tomasa Cuevas
Adreça: Dolors Masferrer i Bosch 33-35

Inici d'inscripció: 01/10/2021
Fi d'inscripció: 26/10/2021

Email: coordinacio.cctomasacuevas@progess.com

Compartir