GRUP DE DONES DESCOBREIX-TE

GRUP DE DONES DESCOBREIX-TE

Aquest grup,  va sorgir l'any 2015, a partir d'un taller de creixement personal que s'havia iniciat l'any 2010 al CC Torre Llobeta.  Des de llavors, el grup s'ha anat formant i consolidant fins arribar a ser un col·laborador més en la dinamització i programació del Centre Cívic.

La finalitat del grup és el creixement personal a través de l'experiència grupal.  Es busca crear espais de reflexió i expressió al voltant de temes relacionats amb el desenvolupament humà i així poder aconseguir un millor benestar personal.

La programació del grup es divideix en dos blocs.  Per una banda, una trobada quinzenal anomenada El Despertar de les deeses on es tracten temes que prèviament s'han decidit pel propi grup i que està dinamitzat per una socio-terapeuta.  És un espai per a dones ja que la sintonia que es genera entre elles, potencia la dinamica grupal.

Per altra banda, un cop al mes s'organitzen activitats com a conferencias i tallers que estan obertes tant a dones com a homes.

 

Totes les activitats del grup són gratuïtes amb inscripció prèvia

 

AGENDA  GENER-FEBRER 2023

 

GENER

 

Dilluns 9 de a les 17.30 h

CERCLE DE DONES

Espai d’expressió i reflexió grupal.

La responsabilitat personal i la bona autoestima

 

Dijous 19 a les 18 h

VIDEOFÒRUM

Dones de pel·lícula

Farem un passeig per personatges femenins que van destacar pel seu coratge, força, esperit de superació i també sentit de l'humor.

 

Dilluns 23 a les 17.30 h

DONES ACTIVES

Espai de trobada participativa.

Taller de gimnàsticas suau  Exercicis suaus per mantenir-nios actives i millorar la nostra salut a càrrec de Noelia Reina, professora de gimnàstica i pilates

 

FEBRER

 

Dilluns 13  a les 17.30 h

CERCLE DE DONES

Espai d’expressió i reflexió grupal.

Algunes claus per gaudir de bones relacions

 

Dilluns 27 a les 17.30 h

DONES ACTIVES

Espai de trobada participativa.

Comentem algunes reflexions sobre la psicologia de l'èxit de l'orador motivacional, escriptor i empresari Brian Tracy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir