Associació de Voluntaris de Torre Llobeta
1993-2021

Dijous de 17 a 19 h

ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIS DE TORRE LLOBETA

Aquest projecte va començar al Centre Cívic Torre Llobeta, l'any 1993 per donar resposta a les demandes plantejades per persones amb inquietuds i ganes de sentir-se útils a la societat.  El plantejament era molt senzill, donar allò que ells i elles tenien:  saber, experiència i temps.  Des de bon començament es varen organitzar diferents tipus de tallers que  afavorien els aprenentatges i les relacions entre les persones. 

Amb l'interés per ampliar el projecte es va començar a explorar una altra vessant, la solidaritat:  a cada taller es fa una recaptació de diners que s'entrega a diferents entitats que portin endavan projectes socials que prioritzin el voluntariat.  Així es va crear una xarxa de relacions amb diferents entitats que han participat activament en la vida del col·lectiu i del centre cívic.  

A partir de setembre es reprendrà la inscripció als tallers anuals que començaran a l'octubre i que compten amb un important nombre de persones participants. Actualment n'hi ha de meditació, de manualitats de puntes de coixí de costura o de llengües, no obstant aquest és un projecte obert /viu que necessita persones com tu per continuar.

...amb ganes de viure una experiència d'ensenyament i aprenentatge.  Persones actives i solidàries que tinguin una mica de temps per dedicar-li als altres.

BUSQUEM!!

…persones que sàpiguen català, castellà, francés, literatura, manualitats, música, bijuteria, informàtica,  etc. I que ens vulguin dedicar el seu temps i els seus coneixements…només una hora a la setmana!

QUÈ OFERIM?

… formar part d’un projecte de voluntariat, amb 25 anys al barri, fent tallers de tot tipus al centre cívic i recolzant un munt d'iniciàtives socials del Districte.

 

Vine a conèixer aquest projecte, anima't i proposa un taller o un grup

Conductor de l'activitat: Angela Riambau

Compartir