Activitats puntuals Espai Infantil

Preu: Gratuït

Activitats puntuals i gratuïtes amb inscripció prèvia diària

Propostes d’activitats i jocs sota les mesures necessàries per a la seguretat dels infants, persones acompanyants i dinamitzadores. Cal inscripció prèvia. Pareu atenció al web i a les nostres xarxes socials per complementar tant la informació com l’hora i el format de les activitats, en funció de l’evolució de les mesures sanitàries del moment.

AA - Activitats ambientals, vinculades a la natura, el medi ambient i la sostenibilitat

Rumba i poesia

Dijous 25 de març, a les 17 h
Taller pràctic per apropar els infants al món de la música i poesia i despertar la curiositat per la composició musical  creant de manera col·lectiva una cançó sobre Vallvidrera.
Una cançó que naixerà de exteriorització de les seves inquietuds, pensaments i emocions.
A càrrec d’Alba Luz i Raül Jiménez com a veus i guitarristes

Slime comestible

Dijous 8 d’abril, a les 17.15 h
Els infants tenen una capacitat inesgotable per persistir en allò que volen. Ho intenten una vegada i una altra, no es donen per vençuts. Nosaltres tampoc, i, per petició popular, ens retem de nou per aconseguir fer slime comestible. No t’ho perdràs, oi?

Fang o pasta de sal

Dijous 15 d’abril, a les 17.15 h
Proposta per experimentar lliurement amb les sensacions que el fang i la massa de sal ens ofereix. Un material que possibilita embrutar-se, amassar, ser creadors de qualsevol cosa feta amb les mans, on l’error no és definitiu, sinó un aprenentatge del procés.

Ets més de llibre, de rosa o de drac?

Dimecres 21 d’abril, a les 18.15 h
Tres propostes de creacions de punts de llibre adaptades a totes les edats per crear i personalitzar el teu. Activitat que es farà posterior al conte St George realitzat a la Biblioteca. 
En col·laboració amb la Biblioteca Collserola-Josep Miracle.
Inscripcions a b.barcelona.co@diba.cat

Kahoot i el drac

Dijous 22 d’abril, a les 17.15 h
Jugarem amb la plataforma Kahoot a la vegada que plantejarem petits dilemes morals entorn dels valors que ens envolten. L’eix temàtic d’aquest mes serà la llegenda de Sant Jordi, que ens permetrà abordar aspectes sobre l’autoconeixement, l’autoconcepte, l’autoestima i els estereotips de gènere.

Taller de Sant Jordi

Divendres 23 d’abril, a les 17.15 h
Des d’estampació amb elements reciclats per crear roses fins a creació de punts de llibre amb elements de la natura i aquarel·les. Per a totes les edats.

Envia’ns la teva foto o dibuix

Els tres centres cívics de la muntanya, us fem la proposta que ens feu arribar una foto o un dibuix d’aquell moment o allò que us fa més feliç. Pot ser un joc, unes postres, un lloc o quan llegiu o jugueu amb la vostra família, etc.
Podeu enviar la foto o el dibuix a infants@ccvazquezmontalban.com fins al 14 de maig.
El Casal de Barri Can Rectoret i el Centre Cívic l’Elèctric es sumen a la proposta. Un cop les tinguem totes farem una petita exposició.

Súper V en acció - AA

Divendres 7 de maig, a les 17.15 h
Super V torna a Collserola per sensibilitzar i pal·liar les conseqüències de la petjada humana a través de la recollida de brutícia. Aquest any no ens podem agrupar, però cada petita acció compta. Identifica la brossa, fes una fotografia i envia-la a infants@ccvazquezmontalban.com
El Centre Cívic l’Elèctric i el Casal de Barri Can Rectoret es sumen a la causa. Suma-t’hi tu també. Collserola lliure de brutícia.
Teniu fins al 6 de maig per enviar les vostres imatges.

Diversitat familiar

Dijous 13 de maig, a les 17.15 h
Hi ha tantes famílies com maneres d’estimar i els infants plasmaran quines són les seves.
Per a totes les edats. En cas que l'activitat és realitzi en format virtual els resultats s’hauran de portar al centre cívic per fer una exposició

Complements de natura. AA

Dijous 20 de maig, a les 17.15 h
Confecció de collarets i corones a partir de fulles, pals i altres elements naturals que ens trobem al sòl del bosc.

Exposició «Diversitat familiar»

Divendres 21 de maig
Mostrarem els dibuixos que els infants han realitzat sobre la seva família amb l’objectiu de visibilitzar la pluralitat dels diferents models familiars.

Els oceans - AA

Dijous 3 de juny, a les 17.15 h
Proposta d’expressió amb pintura per plasmar els oceans vist des dels ulls dels infants. Plegats viatjarem pel fons marí.
Per a totes les edats.

Súper V en acció - AA

Divendres 4 de juny, a les 17.15 h
Ens tornem a mobilitzar per fer una escombrada al bosc i prevenir-ne possibles incendis.
En cas que s’hagi de realitzar en format virtual, caldrà caldrà enviar una fotografia de la brossa trobada a infants@ccvazquezmontalban.com.

Jocs amb Super V i els oceans - AA

Dijous 10 de juny, a les 17.15 h
Proposta de jocs per conèixer a la vegada que sensibilitzar-nos de les problemàtiques que els animals marins han de fer front. Els ajudem?

Exposició «Tot va a parar al mar» - AA

Del 14 al 30 de juny.
Exposició que mostra tots els residus que es llencen al bosc diàriament i que les famílies del barri han fotografiat durant la jornada de Súper V i en contraposició, les composicions artístiques d’oceans que infants han realitzat i les accions per pal·liar aquesta problemàtica.

Servei de préstec de joguines

Trobeu a faltar els jocs de l’espai infantil? Les dinamitzadores i el dinamitzador de la muntanya us volem presentar el nou servei de préstec de joguines. Veniu al centre cívic, escolliu el vostre joc preferit i emporteu-vos-el a casa per a gaudir amb les vostres famílies.
Els divendres, de 17 a 19.30 h al Casal de Barri Can Rectoret
Els dimarts de 16.30 a 19.30 h al Centre Cívic Vallvidrera - Vázquez Montalbán

Compartir