Recursos Aula Ambiental

Imatge d'anncapictures a Pixabay - CC0

Preu: Gratuït

El centre cívic de Vallvidrera ofereix un servei d'educació i informació ambiental amb l’objectiu de promoure la cultura de la sostenibilitat a través de la participació veïnal. També som punt de trobada per a tothom qui tingui un projecte ambiental i vulgui fer ús del servei de cessió d’espais del centre.

XARXA D'EQUIPAMENTS AMBIENTALS DE BARCELONA (XEAB)

La implicació, participació i col·laboració de la ciutadania en general, els col·lectius i les organitzacions, i els ens tant públics com privats en els projectes municipals es fa efectiva a través de diferents instruments i òrgans consultius i participatius.

RECURSOS DE RECICLATGE

Residu, on vas?

info per conèixer on va cada residu i el tractament dut a terme

Guia d'activitats per conèixer els residus

El mapa t'indica els punts on es desenvolupen les activitats gratuïtes relacionades amb els residus que s'organitzen arreu del territori català

10 recursos pel Dia del Medi Ambient 2018

Idees per reciclar materials

Xarxa de punts verds

Informació del punts verds de l'Ajuntament de Barcelona

Informació del RAEE

Què són i on llençar els diferents aparells elèctrics i electrònics

Recollida de residus domiciliaris

Informació dels serveis de recollida de residus de l'Ajuntament de Barcelona

Cercador de recursos

Informació i cerca d'on es llencen els diferents residus que generem

RENOVES I ALTRES XARXES D'INTERCANVI

Renova la teva roba

Renova la teva roba és una xarxa d’intercanvi de la roba que ja no fem servir, però que està en bon estat, i que promou el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat.

Renova la teva roba jove

Tots i totes podem participar en la construcció d’un món més sostenible i què millor que començar prenent consciència sobre la quantitat de roba que tenim, l’ús que en fem i la nova vida que pot tenir en mans d’altres persones.

Renova les teves joguines

Renova les teves joguines pretén participar en un canvi de forma de consum, més responsable i coherent amb un estil de vida respectuós amb els valors socio-ambientals.

FEM PINYA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC

Guia pràctica que dota de recursos als equipaments culturals per revertir la situació d'emergència climàtica.

Si ets programador cultural

Com a equip programador, teniu la possibilitat de fer més sostenible el vostre equipament a través de la programació d'activitats i esdeveniments. Consulta la pàgina 10 de la guia.

Si ets tallerista

Com a tallerista tens l'oportunitat de conèixer persones que provenen de realitats diferents i transmetre'ls un aprenentatge que no se cenyeixi només als continguts específics del taller, sinó que també intenti despertar sensibilitats i fomentar la sostenibilitat. Consulta la pàgina 11 de la guia.

Si ets participant

Un equip cultural públic et dona la possibilitat de formar-te amb un gran ventall d'activitats de molts àmbits diferents, però també és un espai ideal per fomentar la cultura de la sostenibilitat. Consulta la pàgina 22 de la guia.

PUNT VERD

Horari: de dilluns a dissabtes,  de 08:30h a 14:00h i, de 16:00h a 19:30h

Adreça: Reis Catòlics 40

 

Inici d'inscripció: 11/06/2019

Compartir