Servei de préstec de jocs

SERVEI DE PRÈSTEC DE JOCS ESPAI INFANTIL

Us presentem el nou servei de préstec de jocs que es portará a terme en el Casal de Barri Can Rectoret i al Centre Cívic Vallvidrera-Vázquez Montalbán. Veniu al centre cívic i escolliu el vostre joc preferit per gaudir en família. 

Els divendres de 17 a 19.30h al Casal de Barri Can Rectoret. Per a més informació adreceu-vos a infants@cbcanrectoret.com

Els dimarts de 16.30h a 19.30h al Centre Cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán. Per a més informació adreceu-vos a infants@ccvazquezmontalbán.com

 

Normativa general

- Quan un infant tria un joc, caldrà esperar la confirmació de disponibilitat i omplir un registre per formalitzar el préstec.

- Cada infant podrà fer ús d’un joc de préstec durant una setmana. En cas de voler disposar d’ell més temps caldrà consultar-ho amb les dinamitzadores de l'Espai infantil.

- Recordeu, és important cuidar els jocs entre totes i tornar-los en el mateix estat que quan te’ls endus. Quan un joc es retorni malmès per un mal ús, la família s’haurà de fer càrrec de substituir les peces perdudes o trencades o fer el reemplaçament del joc, si s’escau.

- Si el joc no és retornat en el dia indicat, l’infant i família no podrà fer ús del servei durant una setmana.

- MESURES COVID-19: Quan una família torni un joc de préstec, aquest joc es desinfectarà i estarà 72 hores en quarantena. Per tant, la pròxima família que vulgui aquest joc en qüestió, haurà d’esperar les hores establertes per poder-ho agafar.

- L’entrega del joc és responsabilitat de la persona/entitat que el sol·licita i s’ha de realitzar dins l’horari d’obertura del Centre Cívic.

Compartir