Espai Infantil - Setembre

Preu: Gratuït

Activitats puntuals i gratuïtes amb inscripció prèvia diària

Propostes d’activitats i jocs sota les mesures necessàries per a la seguretat dels infants, persones acompanyants i dinamitzadores. Cal inscripció prèvia a infants@ccvazquezmontalban.com. Pareu atenció al web i a les nostres xarxes socials per complementar tant la informació com l’hora i el format de les activitats, en funció de l’evolució de les mesures sanitàries del moment.

AA - Activitats ambientals, vinculades a la natura, el medi ambient i la sostenibilitat

TUNEJA EL TEU MITJÀ SOSTENIBLE - AA
Dimecres 22 de setembre, a les 18 h
Taller de decoració de bicicletes, patinets i skates. Porta el teu mitjà de transport sostenible i personalitza’l posant-hi el teu toc personal. A partir de 7 anys.
En col·laboració amb la Biblioteca Collserola-Josep Miracle.

TALLERS SOBRE EDUCACIÓ AFECTIVA I SEXUAL
Dijous 23 de setembre
La sexualitat ens acompanya durant totes les etapes vitals de l’ésser humà, és important acompanyar des de petits tot incidint en els blocs propis de cada etapa. A partir de dinàmiques participatives acompanyarem els infants en la creació de la seva pròpia identitat i creixement emocional i afectiu, tot descobrint els canvis corporals, les emocions, les relacions afectives per educar en relacions afectives igualitàries des del respecte amb un mateix i amb l’altre.
A càrrec de Mandràgores
Activitat per a infants d’entre 9 i 11 anys

TALLER DE HENNA
Dijous 30 de setembre, a les 17.15 h
Us agradaria aprendre a crear i dissenyar a la vostra pell, la tècnica del tatuatge amb la famosa henna? Veniu!
A partir de 8 anys.

Compartir