Espai Infantil - Octubre

Preu: Gratuït

Activitats puntuals i gratuïtes amb inscripció prèvia diària

Propostes d’activitats i jocs sota les mesures necessàries per a la seguretat dels infants, persones acompanyants i dinamitzadores. Cal inscripció prèvia a infants@ccvazquezmontalban.com. Pareu atenció al web i a les nostres xarxes socials per complementar tant la informació com l’hora i el format de les activitats, en funció de l’evolució de les mesures sanitàries del moment.

AA - Activitats ambientals, vinculades a la natura, el medi ambient i la sostenibilitat

MENJADORS D’OCELLS - AA
6 d’octubre, a les 17.45 h
Crearem el nostre menjador d’ocells per després penjar-ho al bosc de Collserola o bé, a un lloc tranquil del pati de casa.
En col·laboració amb la Biblioteca Collserola-Josep Miracle.
Inscripcions a b.barcelona.co@diba.cat

TALLERS SOBRE EDUCACIÓ AFECTIVA I SEXUAL
7 d’octubre, a les 17.15 h
La sexualitat ens acompanya durant totes les etapes vitals de l’ésser humà, és important acompanyar des de petits tot incidint en els blocs propis de cada etapa. A partir de dinàmiques participatives acompanyarem els infants en la creació de la seva pròpia identitat i creixement emocional i afectiu, tot descobrint els canvis corporals, les emocions, les relacions afectives per educar en relacions afectives igualitàries des del respecte amb un mateix i amb l’altre.
A càrrec de Mandràgores
Activitat per a infants d’entre 9 i 11 anys

SLIME COMESTIBLE
Dilluns 18 d’octubre, a les 17.15 h
Per petició popular per part de les expertes l’experimentació del “moc”, Ens retem de nou per aconseguir fer Slime comestible.

Compartir