INSCRIPCIONS
Període Estiu 2023

–> Les matrícules als tallers de tardor podran fer-se en els següents horaris:

 

  • Inscripcions en línia: a partir del dilluns dia 4 de setembre a les 10 h, en horari ininterromput, i fins que hi hagi disponibilitat de places, a https://vflorida.inscripcionscc.com

 

  • Inscripcions presencials: cal demanar cita prèvia trucant al 93 254 62 65 a partir del divendres 1 de setembre a les 11h. Les dates per a la inscripció es donaran per al dilluns dia 4 de setembre en endavant. L'horari per a les matrícules presencials és de 10 a 14.30 i de 15.30 a 20.30h

 

Es recomana la inscripció en línia, per evitar quedar-se sense plaça.

 

Cal tenir en compte que:

Les inscripcions als tallers són personals i intransferibles.

El torn d’inscripció presencial als tallers és per rigorós ordre d'arribada de la cita prèvia. 

La matrícula es farà efectiva un cop s’hagi abonat l’import corresponent. En les inscripcions en línia, un cop realitzat el pagament amb targeta, es pot comprovar la confirmació de la plaça dins el perfil d’usuari registrat. En les inscripcions presencials es recomana realitzar el pagament amb targeta bancària.

El centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat.

En cas d'anul·lació d'alguna sessió, sempre es buscarà una altra data per a recuperar-la, afegint-la al final del trimestre. 

Per a cada taller es disposa d’una fitxa descriptiva en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demana-la al punt d’informació.

Informa’t al punt d’informació sobre els tallers amb opció de conciliació familiar.

Per a conèixer els criteris de reducció dels imports, cal dirigir-se al punt d’informació.

 

Calendari:

Inici dels tallers: 2 d'octubre de 2023

Compartir