HORT AL BALCO

El Centre Cívic disposa de diverses jardineres gestionades per tot tipus de famílies seleccionades per sorteig entre totes les famílies sol·licitants. La gestió de les jardineres és anual i durant aquest període s’aprèn quins són els millors cultius de temporada i ecològics i com cultivar-los. Es proposen diverses formacions anuals dutes a terme per experts en l’art de l’hort al balcó. Es donen eines perquè després d’aquest any d’aprenentatge les famílies siguin autosuficients en la gestió d’un propi hort al balcó. El balcó del Centre Cívic queda obert per a les famílies en l’horari habitual del centre.

 

Ja hem començat el curs amb les noves famílies que després del sorteig han estat mereixedores de la gestió anual d'una jardinera. Si t'has quedat amb les ganes de participar, recorda que cada trimestre pots apuntar-te a les formacions puntuals que fem d'horticultura i anar aprenent una mica més sobre com gestionar una jardinera a casa teva!

 

Si voleu participar en la gestió de les properes jardineres (Setembre 2019 - Juliol 2020), us podeu descarregar la butlleta que trobareu en l'annex i portar-la al centre cívic o enviar-la per e-mail a ccvilaflorida@qsl.cat.

Compartir