HORT AL BALCO

El Centre Cívic disposa de diverses jardineres gestionades per tot tipus de famílies. El projecte de l’hort al balcó té la intenció d’apropar a les famílies al món de l’horticultura durant un curs, aprenent i entenent el funcionament i l’estacionalitat d’un hort perquè, en un futur, les famílies participants puguin realitzar-ho a casa seva. . Es proposen diverses formacions anuals dutes a terme per experts en l’art de l’hort al balcó. El balcó del Centre Cívic queda obert per a les famílies en l’horari habitual del centre.

 

Si tens ganes de participar, recorda que cada trimestre pots apuntar-te a les formacions puntuals que fem d'horticultura i anar aprenent una mica més sobre com gestionar una jardinera a casa teva!

 

Si voleu participar en la gestió de les properes jardineres (Setembre 2022 - Juliol 2023), us podeu descarregar la butlleta que trobareu en l'annex i portar-la al centre cívic o enviar-la per e-mail a ccvilaflorida@qsl.cat.

 

En cas que tinguis algun símptoma compatible amb la Covid-19 (malestar, febre, tos, dificultat respiratòria, diarrea, etc...), o bé hagis tingut contacte estret les últimes 48 hores amb alguna persona que hagi donat positiu en la malaltia o bé estigui pendent de resultats, et demanem que ens avisis i que no assisteixis al centre fins que es descarti la malaltia.

Compartir