OFERTA PERMANENT

  • APARADOR DE LES ENTITATS

Es tracta d’un servei de treball conjunt amb les associacions i entitats sense ànim de lucre ubicades al barri de Sant Gervasi i al districte de Sarrià - Sant Gervasi. L’objectiu de l’aparador és mostrar la feina que es realitza des d’aquests espais, així com el treball que s’hi desenvolupa quant a la promoció de valors positius per a la població. Si sou d’una entitat interessada a difondre les vostres accions, podeu posar-vos en contacte amb el centre cívic enviant un correu a ccvilaflorida@qsl.cat o trucant al 93 254 62 65.  

  • AULA MULTIMÈDIA

L’aula multimèdia disposa d’un horari diari de lliure accés per a les usuàries i usuaris que en vulguin gaudir. Els horaris varien cada trimestre i cal consultar-los al punt d’informació del Centre Cívic.

Per fer ús de l’aula multimèdia cal signar un compromís de bon ús de l’aula amb el qual s’accepta la normativa. Si ets menor de 16 anys has de venir acompanyat o acompanyada d’una persona adulta. Per a accedir a la sala cal recollir un ratolí al punt d’informació i deixar un document d’identitat.

En el cas que el Centre Cívic faci ús de la sala multimèdia per a activitats dirigides dins dels horaris oberts, ho notificarà mitjançant cartells que col·locarà a la mateixa aula.

 

  • SALA D’ESTAR

El Centre Cívic disposa d’una sala d’estar on podeu jugar a jocs de taula, llegir la premsa o revistes, consultar el vostre ordinador portàtil, utilitzar-la com a lloc de trobada amb amics i amigues, estudiar, etc. Disposem d’alguns jocs de taula, de la premsa diària i d’algunes revistes especialitzades.

La sala d’estar és un espai per a tothom i s’hi pot accedir durant l’horari d’obertura del Centre Cívic. Si ets menor de 16 anys has de venir acompanyat o acompanyada d’una persona adulta.

 

  • WIFI

Tot el Centre Cívic està equipat amb el servei BARCELONA Wi-Fi perquè us pugueu connectar a Internet lliurement des dels vostres dispositius.

 

  • SOSTENIBILITAT

El Centre Cívic és signant del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2015-2022 i disposa d’un projecte de sostenibilitat i reciclatge on s’intenta minimitzar l’ús del paper i d’altres materials fungibles, així com d’altres accions que millorin la nostra responsabilitat i preocupació per la sostenibilitat.
Compartir