ALEX DEE
VILA SONS

Imatge web @Marulacafé

08/04/2020 > 31/07/2020

Nascut a Màlaga. Graduat superior en Veu pel Liceu de Barcelona, ha cursat també estudis de composició i piano (ESMUC, Taller de Músics, CSMA). Actualment és professor de veu al Conservatori Superior de Música del Liceu. Ha actuat a escenaris de tot el món, ja sigui amb els seus propis projectes (Alex Dee, The Gourmets Vocal Quartet, Birds...) com acompanyat d'artistes com Nathy Peluso.

Al 2019 edita el seu primer EP amb temes propis, 'Morning'(disponible en totes les plataformes digitals) i actualment compon, grava i produeix el seu segon EP, que s'editarà en els mesos vinents.

A actuat al centre cívic en diferents edicions del cicle VEUS amb el grup The Gourmets, que van assolir un èxit espectacular superant quasi l'aforament de la sala (crec que molts de vosaltres recordareu la seva actuació de gospel amb aquest quartet vocal masculí), i també ha actuat en la darrera edició del cicle Veus el passat 20 de febrer amb el grup Birds on també va causar sensació.

Gràcies Saphie Wells, Adri González i Alex Dee pel magnífic concert realitzat en aquest darrer cicle Veus, va ser increíble!.

Gràcies Alex per la teva qualitat humana i artísitca, gràcies per fer les coses fàcils i transmetre tant amb la teva veu!

Gràcies per deixar-nos compartir amb tots els nostres usuaris le teva veu!

Podeu veure el vídeo d’ Alex Dee (feat. Big Menu) - Anytime live @ La Nau clicant aquí https://www.youtube.com/watch?v=zqmLwZtDHps&feature=youtu.be

I també podeu consultar el seu spotify per continuar gaudint de la seva música, clicant aquíhttps://open.spotify.com/album/6rz1hPLxkRorsoCHXGd9oO?si=_h8437LMR5q6kM1geNtFgA

Compartir