RAQUEL LÚA
VILA SONS

Portada del seu disc Ruegos y demás

08/04/2020 > 31/07/2020

Raquel Lúa és el nom artístic de Raquel Molinero Porras una jove compositora, cantautora, lletrista i cantant nascuda al barri de Roquetes l'1 d'octubre de 1993.

Al desembre de 2015, presenta el seu primer treball musical, un EP amb sis temes amb Yeray Hernández, enregistrat, mesclat i masteritzat en els estudis Aclam Records de Barcelona per Jose Cattaneo, editat per Andrés Giraldo i produït pel Taller de Músics dins el projecte Cabal Musical.

L'any 2018 ha tret el seu primer treball discogràfic titulat Ruegos y demás (Autoeditat). Els músics que l'acompanyen són l' Amaia Miranda (guitarra española i guitalele), en Yeray Hernández (guitarra espanyola, mandolina i cavaquinho), en Marco Boi (contrabaix) i la Gloria Maurel (batería i percusió).

La Raquel va participar en el cicle Veus el març del 2017 acompanyada del Yeray Hernández, sent la nostra denominació d'estrena d'aquell any.

Una bellesa excepcional en la seva presencia i en la seva veu, que va captivar al públic assistent. Encara recordem els comentaris de molts dels nostres usuaris alabant la seva qualitat vocal tot i la joventut que representava.

Gràcies Raquel, per ser una dona increïble amb una veu dolça i amorosida, com ets tu! Ets bonica per dins i la teva veu és un reflex del teu immens cor.

Gràcies per deixar-nos compartir el teu talent.

Podeu sentir els seus temes als següents enllaços

https://soundcloud.com/raquel-lua

https://www.youtube.com/channel/UCakpZ5M3_m450l3iv89VE5g

 

Compartir