MARTA CASCALES ALIMBAU
VILASONS

Portada Light-House

19/04/2020 > 31/07/2020

Marta Cascales Alimbau és una pianista i compositora multi premiada de Barcelona creant música amb arrels clàssiques i un enfocament contemporani i minimalista. Visita internacionalment i treballa regularment per a instal·lacions de dansa, cinema i art.

Va estudiar composició i piano al Royal Conservatoire d'Anvers, i després va trobar el seu lloc en el moviment Classical Modern. La seva música barreja elements de compositors llegendaris com Bach i Debussy, alhora que ressona amb artistes com Ólafur Arnalds, Max Richter o Hania Rani.

A més va estudiar comunicació audiovisual a la Universitat de Barcelona, i Composició musical al Taller de Músics (ESEM). Entre 2008 i 2014 obté el seu certificat professional de música: especialitat de piano per CMMB.

Ha estat seleccionada com un dels cinc artistes emergents europeus per participar en el programa Slash , impulsat per Trempolino i cofinançat pel programa Creative Europe de la Unió Europea, al 2020.

Finalista a la categoria Videoart al 2017 als Premis Visual Sound Barcelona.

Menció d’honor en els premis de composició del Conservatori Superior de Música de Barcelona, al 2014.

Millor banda sonora original als Premis Visual Sound Barcelona, al 2013.

First Place Tu hi toques , Concurs Internacional de Piano Maria Canals al 2013.

 

Ha participat a un munt de festivals de música tant a nivell nacional com internacional.

Així que la Marta, tot i la seva joventut com ja podeu veure és una gran artista a sobre dels escenaris d’arreu el món.

Després del seu àlbum de debut Light-House (Piano And Cofee Records, 2018) i gràcies també amb uns quants singles ja editats, ha aconseguit fer-se un nom tant a escala nacional com internacional.

 

El dia 22 de Maig, amb la discogràfica de Nova York Sonder House publicarà nou àlbum de piano  Anoche, i ja es pot escoltar el primer single avançament!

I el dia 24 d'abril publica el segon single.

 

Aquí teniu el link del primer single

https://open.spotify.com/track/6bjLIsWZ65UH8nFfn10qQZ?si=-GM9w5GTRvuXgsWFmZofXQ

 

La Marta Cascales va actuar al centre cívic al mes de febrer en la darrera edició del cicle VEUS, acompanyada a la guitarra i a la veu de la Carla Giménez , ambdues van presentar-nos el seu primer treball conjunt.

Marta va ser un plaer gegant que participéssiu del cicle VEUS. Us agrairem sempre que en primícia estrenéssiu el vostre primer treball amb la Carla Gimeno, ens sentim molt privilegiats perquè ho féssiu a casa nostre, amb aquella dolçor que us caracteritza a les dues, amb tanta passió i complicitat.

Gràcies per deixar- nos viure moments íntims entre tu i la Carla a sobre de l’escenari, gràcies per admirar-vos mútuament. D’aquesta admiració ha nascut un treball preciós que tot el públic que va assistir a la vostra actuació, va poder gaudir en directe i en primícia.

Gràcies per deixar-nos compartir el teu talent!.

Si voleu saber més de la Marta ho podeu fer a través de la seva pàgina web

http://www.martacascales.com

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5xXWh6pIT6H8NzENvUU9HN?si=uGdZQe5ERcSANa8jkt-bPw

 

Aquí us deixem l’enllaç del Videoclip amb la Carla Gimeno: 

https://www.youtube.com/watch?v=tsn2Mk2Bwi0&feature=emb_logo

Compartir