DANSA: BALLEM PLEGADES! Dia internacional de la dansa 2020

BrendaMeow

28/04/2020 > 31/05/2020

BALLEM PLEGADES! Dia de la dansa 2020.

El dia internacional de la dansa se celebra el 29 d’abril des que va ser establert al 1982 pel Comitè Internacional de la Dansa del Institut Internacional del Teatre (ITI) de l’UNESCO. Aquesta data commemora el naixement al 1727 de Jean-Georges Noverre, ballarí i mestre considerat el creador del ballet modern. Cada any, l’ ITI encarrega a una personalitat coneguda del món de la dansa la redacció d’un missatge.

Són molts els centres cívics i espais culturals que celebren tant el dia de la dansa, com bé dediquen un cicle a aquesta disciplina. Per part nostra, us volem delectar amb alguns moments de dansa que han succeït en les darreres edicions del cicle de dansa Miratges, que com ja sabeu programem a la primavera al centre cívic.

Assaig actuació d'Antonella d'Ascenzi pel Miratges del 2015:

https://www.youtube.com/watch?v=w-M-y05T57w

Vídeo de promoció del Miratges 2015:

https://www.youtube.com/watch?v=aujvRCSBXL0

Vídeo de promoció del Miratges 2016:

https://www.youtube.com/watch?v=rJ3cM-jvFEI

 Vídeo de promoció del Miratges 2018:

https://www.youtube.com/watch?v=rMCxsHRFZUY

Aquest any, però, degut a les circumstàncies que estem vivint amb la COVID19 no podrem fer el cicle per responsabilitat civil cap als artistes i cap als usuaris i usuàries. Però no patiu perquè estem intentant lligar noves dates amb els artistes per poder-ho gaudir a la tardor, en cas que sigui possible realitzar una activitat d’aquestes característiques.

És per això que l'exposició que acompanyaria al nostre cicle Miratge,es pot visitar de forma online a la nostra pàgina web. Us convidem a visitar-la!.

La dansa no s’atura. La dansa mou el nostre cor, la nostra ànima i, a Vil·la Florida, la dansa és un pilar. Així que intentarem que el Miratges es pugui dur a terme en les millors condicions possibles en un futur proper. 

Compartir