CONCURS INFANTIL DE DIBUIX I PINTURA: PINTEM PETONS
QUEDA'T A CASA AMB EL VILA

Carolina Solier

21/05/2020 > 23/06/2020

 

El concurs de dibuix i pintura infantil organitzat pel Centre Cívic Vil·la Florida té per objectiu fomentar la creació artística en els més menuts de la casa i reivindicar una pràctica que ara no podrem fer massa amb els nostres éssers estimats: FER PETONS.

Participants: poden participar tots els infants en edats compreses entre els 3 i els 12 anys.

S’estableixen les següents categories:

 • Infants entre 3 i 5 anys
 • Infants entre 6 i 8 anys
 • Infants entre 9 i 12 anys

Temàtica: la temàtica que hem triat és: pintar petons.

Els petons són una forma d’expressar el que sentim pels nostres éssers estimats i ara haurem d’estar una bona temporada sense poder fer petons ni abraçades, així que... Per què no pintem els petons que ens agradaria fer? Com són els teus petons? Són petons de ratolí, petitons i delicats? Són petons de lleó, grans i sorollosos? Són petons que sonen com a pets de vaca?... Tanqueu els ulls i penseu en aquelles persones a les que voldríeu fer petons i ara no podeu (els avis i àvies, els amics i amigues, els cosins i cosines...) i poseu-vos a treballar per enviar les vostres produccions.

Com presentar els vostres dibuixos?

Les obres es poden realitzar amb qualsevol tipus de material de pintura, colors, retoladors, ceres, aquarel·les...; això sí, han de ser a color i s’han d’enviar fent una fotografia en bona resolució a ccvilaflorida@qsl.cat, indicant un nom i cognom del nen/a, un pseudònim amb el que es presenta, l’edat de l’infant i un número de telèfon o correu electrònic del pare, mare o tutor/a legal, per poder contactar-hi.

Només es pot presentar un dibuix per infant i categoria.

Termini de participació:

Podeu enviar els vostres dibuixos entre el 25 de maig i el 14 de juny de 2020. Del 15 al 21 de juny es faran les votacions pels premis populars a través de les nostres xarxes socials.

El 22 de juny s’anomenaran els guanyadors o guanyadores.

Criteris d’avaluació:

Els criteris d'avaluació seran: 

 • Que els dibuixos presentats compleixin amb les bases temàtiques del concurs: pintar petons
 • Que siguin presentats a color.
 • Originalitat dels dibuixos.

Categories:

Hi haurà dues categories de premis: 

Jurat: Constituït per la professora de pintura del centre cívic, Núria Boix, i les il·lustradores Almudena Suárez i Rocio Bonilla.

 • 1r premi categoria infants de 3 a 5 anys: entrada per a 4 persones a un dels espectacles infantils de tardor que es programen al centre cívic.
 • 2n premi categoria infants de 6 a 8 anys: un taller puntual familiar per a un adult i dos infants.
 • 3r premi categoria infants de 9 a 12 anys: un lot de pintures i material plàstic.

Tots els participants del concurs premiats en les tres categories del  premi jurat obtindran com a premi la publicació del dibuix presentat a l’agenda de tardor del centre cívic. 

Popular: Entre el 15 i el 21 de juny es publicaran els dibuixos a les nostres xarxes socials i aquells que tinguin més "likes" seran els guanyadors.  

 • 1r premi categoria infants de 3 a 5 anys: el llibre “De quin color és un petó?” de la Rocio Bonilla.
 • 2n premi categoria infants de 6 a 8 anys: El llibre “El meu avi i jo” de l’Almudena Suárez i la Núria Parera.
 • 3r premi categoria infants de 9 a 12 anys: El llibre “Besos que fueron y no fueron” del Roger Olmos i el David Aceituno

Els premis es podran recollir amb cita prèvia a la recepció del centre cívic un cop aquest obri les seves portes al públic. 

Les obres premiades quedaran en propietat de l’organització, qui es reserva els drets sobre les mateixes, inclosos els de reproducció. El centre cívic es reserva el dret de poder reproduir aquests dibuixos a les seves difusions trimestrals adreçades a infància per il·lustrar-les (mantenint en tot moment la privacitat de dades personals de l’infant i posant només com a autoria el nom que hagin designat com pseudònim). Els tutors legals dels autors de les obres premiades cedeixen, en exclusivitat i de forma gratuïta, el dret d’explotació de les obres a l’organització del concurs.

Quedaran fora del Concurs aquells dibuixos que no compleixin les bases establertes. 

L'organització es reserva el dret a declarar desert algun dels premis per manca de participació en alguna de les categories. 

Compartir