STEFFI: PARMIGIANA D'ALBERGÍNIA

17/06/2020 > 31/07/2021

Com et dius?

Steffi.

 

Quin tipus de plat ens portes?

Un primer o un segon.

 

Com es diu la recepta?

Parmigiana d'albergínia.

  

Per què has escollit aquesta recepta?

Aquesta recepta és la preferida del meu fill i sempre me la demana en alguna ocasió especial. Al meu també m'encanta perquè, malgrat ser un plat complicat i que farcida bastant, em fa pensar molt a l'estiu, ja que tots els ingredients són hortalisses d'aquesta temporada. A més, és una recepta molt napolitana i quan la cuino em sento a casa!

 

Vols compartir algun hobby que tinguis?

M'encanta moure'm, sortir, escoltar música i anar a concerts. Últimament he descobert una passió cap als treballs manual: en aquest confinament vaig estar cosint, dibuixant i creant amb fang.

 

Quina feina realitzes al VF?

Sóc la responsable administrativa del Centre Cívic des de fa molt poquet, vaig començar el mes de setembre.

 

Per últim, què és el que trobes més a faltar del centre?

Trobo a faltar la dinàmica que es veu en el centre, les persones, les seves veus. La casa i les meves companyes estaven començant a ser part del meu quotidià i espero tornar aviat a tenir aquesta 'normalitat'. 

 

Moltes gràcies Steffi! I de segur ens lleparem els dits amb la parmigiana d'albergínia!

Compartir