LA GASTRONOMIA, EL NOSTRE PROJECTE SINGULAR

El Centre Cívic Vil·la Florida és un referent en la difusió de la cultura de la gastronomia i l'alimentació.

El nostre eix de treball és la cultura de la gastronomia, que es treballa de forma transversal a través de diferents projectes com les Jornades Gastronòmiques, el cicle Vine a saber-ne més, el projecte de l'hort al balcó, el projecte adreçat a joves “Generació 2.0 i projectes d’intervenció comunitària com són el Joves Tastaolletes o el Petits Llaminers. 

El Centre ofereix un programa de tallers i activitats per a totes les franges d'edat (adults, gent gran, infants i famílies i joves) i de tipologies variades, així com activitats específiques de treball intergeneracional. També ofereix cicles culturals on s’inclouen disciplines com la dansa, el teatre, la música o el cinema, activitats familiars i activitats que promouen les tradicions i la cultura catalana.  

Com a equipament municipal, el Centre Cívic té per objectiu dinamitzar el territori per a dotar-lo de vida social, cultural i de desenvolupament comunitari. D'aquesta manera, procura ser un dels nexes entre les diferents entitats del barri, una eina de suport, i treballar com a espai vertebrador del teixit associatiu.  

El Centre Cívic també disposa d'una oferta permanent de lliure accés: una aula multimèdia, una sala d'estar, un racó d'estudi i un servei de cafeteria-restaurant amb accés al jardí. Consulta el web per a saber-ne més!

 

 

 

 

Compartir