CINEFÒRUM AMB LA PROJECCIÓ DEL LLARGMETRATGE: L’ESCRIPTOR D’UN PAÍS SENSE LLIBRERIES.
JORNADES DE DRETS HUMANS I MIGRANTS

Dijous
De 18.30 h a 20.30 h

09/12/2021
Preu: Gratuït

El Districte de Sarrià – Sant Gervasi, juntament amb el grup d’entitats de Justícia Global del Districte han organitzat diverses activitats que formen part de dos cicles de jornades de sensibilització i reflexió entorn de les desigualtats existents arreu del mon generades per les relacions de poder.  

La primera, Jornades Refugi, van tenir lloc del 15 al 30 de juny i la segona, Jornades Drets Humans i Migrants, es portaran a terme aquest mes de desembre, coincidint amb el Dia Mundial dels Drets Humans i del Migrant (10 i 18 de desembre).  

Aquestes jornades són l’eix central del programa de justícia global del Districte d’enguany i s’han dissenyat seguint un procés participatiu amb el grup d’entitats.  

El grup d’entitats de Justícia Global de Sarrià – Sant Gervasi està format per: Plataforma Sarrià – Sant Gervasi Refugi, DIYITE (ONGD de Cooperació i Desenvolupament amb Haití), África Sin Fronteras, Centre i Teatre de Sarrià, Fundació Benallar i Fundació Putxet.  

CINEFÒRUM AMB LA PROJECCIÓ DEL LLARGMETRATGE: L’ESCRIPTOR D’UN PAÍS SENSE LLIBRERIES.  

Guinea Equatorial es va independitzar d'Espanya fa 50 anys i ara s'ha convertit en un dels països més aïllats d'Àfrica, sotmès a la dictadura de Teodoro Obiang, la més longeva del món. 

Debatrem sobre el visionat del documental acompanyats de l'escriptor més traduït del país, Juan Tomás Laurel, que, des del 2011 viu refugiat a Sant Cugat del Vallès. Els seus llibres ens introdueixen a un racó d'Àfrica on es troben algunes de les víctimes més invisibles del franquisme i que, encara ara, pateix les conseqüències de dos segles de dominació colonial.  

El 2019 va guanyar el Palmarès de TERRA GOLLUT film festival Cinema compromès per la transformació social.  

Tipologia: Documental llargmetratge   

Públic: No apte per menors de 6 anys   

Durada: 80 minuts   

Director: Marc Serena   

Any: 2019  
Cal inscripció prèvia https://vflorida.inscripcionscc.com   

Activitat a càrrec de Diyité (ONGD de Cooperació i Desenvolupament amb Haití)  

Inici d'inscripció: 22/11/2021
Fi d'inscripció: 09/12/2021

Compartir