Què fem
Infància i famílies

Imatge: font pròpia.

Treballem en el temps de lleure oferint una programació diària innovadora i variada amb activitats lúdiques adreçades a infants de totes les edats i les seves famílies.

Tenim en compte les necessitats, demandes i interessos del grup de manera coordinada amb les famílies i amb el territori.

L’Espai Familiar ‘La Saleta’  (de 0 a 3 anys)

Espai amb un ambient acollidor on poder jugar, experimentar, compartir opinions, experiències i relacionar-se amb altres infants i adults. Destinat a nens i nenes de 0 a 3 anys amb les seves famílies o persones adultes acompanyants.

El Casal Infantil (de P4 a 6è)

Espai de trobada per nens i nenes de P4 a 6è on s’ofereixen diferents activitats, tallers i sortides pensades i basades en l’educació en valors i en les relacions intragrupals. 

Els Diverdivendres (en família)

Activitats de lleure en família, obertes i gratuïtes per infants acompanyats d’una persona adulta.

Activitats familiars

Xerrades i activitats puntuals sobre temes com la criança, la maternitat, la paternitat, l’embaràs, el part i el post part, la cura dels fills i l’educació. 

Grups de suport familiar

Espais oberts i gratuïts per entitats o grups de famílies on resoldre dubtes sobre la criança, la maternitat, la paternitat, l’embaràs, el part i el post part, la cura dels fills i l’educació. 

Projectes Escoles

Activitats gratuïtes per a les escoles per a que puguin fer ús de l’equipament alhora que l'alumnat aprèn de manera pràctica i vivencial.


 

Compartir