8a Òpera en Ruta: Al Dente
Activitats de primavera

Foto de: Modus Operandi

Dissabte
De 18 a 20 h

04/05/2019

El Festival Òpera en Ruta es realitza des del 2012, a iniciativa del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, i té per objectiu divulgar i aprofundir en aquest gènere artístic amb activitats als diferents equipaments del Districte del 3 al 12 de maig.

Al Dente és un espectacle cuinat “amb carinyo” i “al punt” per ser consumit. Així ha ideat el seu primer muntatge la companyia Modus Operandi. Així com els grups i cançons de rock i el pop tenen les seves bandes tribut, amb aquest espectacle, Modus Operandi fa la seva particular reinterpretació i homenatge a àries, quartets , números corals i musicals de les òperes més conegudes.
 
Sent fidels a les músiques originals, els actors/cantants interpreten personatges i situacions totalment diferents a les que fan referència les òperes. Tot plegat genera combinacions tant divertides com: la música de Il Barbiere di Siviglia per ambientar la  consulta d’un dentista o un cor de l’òpera Rigoletto mentre els alumnes fan un examen. 
 
En definitiva, una forma diferent d’escoltar òpera, amb grans dosis d’humor i també l’espai per a la crítica social.
 
Fitxa artística:
Direcció musical i piano: Pere-Mateu Xiberta
Repartiment: Luís Dieulefait, Dani Díez, Llorenç Arbonés, José Luís Pagán, Miquel Contijoch, Oriol Ollé, Marta Sirvent, Carmen Pérez, Gemma Gimeno, Marta Fernández, Pilar Ríos i Olga Moreno.
Regidoria: Xavier Tortosa
Disseny de llums: Marta Fernández
Direcció escènica: Marta Sirvent, Marta Fernández i Pere-Mateu Xiberta
 
 
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 20/03/2019

On: Centre Cívic Vil·la Urània
Adreça: c/ Saragossa, 29

Inici d'inscripció: 20/04/2019

Telèfon: 93 706 12 95
Email: informacio@vilaurania.net

Compartir