Taula rodona: Científiques al laboratori i als mitjans de comunicació
Divulgació científica

Foto de: Pixabay

Dimecres
De 18.30 a 20 h

12/02/2020
Preu: Gratuït (Cal inscriure's en línia)

En aquesta tertúlia ressaltarem el paper de la dona en la ciència i inclourem el paper de la dona divulgadora i/o comunicadora en diferents formats. Trobarem un diàleg entre les científiques que investiguen i les que divulguen. Com viuen el seu dia a dia? Com realitzen la seva feina? Com arriba el coneixement dels avenços científics al carrer? Convidem a tothom, del món científic i de la comunicació o no, a participar i debatre amb les ponents.

Modera:

Miriam Rivera:  Creadora de Biomiics - Biologia en Còmics, Secretària Tècnica i Responsable de comunicació de l'ACCC, i membre del Grup de Perspectiva de Gènere de l'ACCC.

Ponents: 

-Claudia Diviu: Tècnica de Comunicació i Marketing a Biocat, Doctoranda en Comunicació Científica a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i membre del Grup de Perspectiva de Gènere de l'ACCC.

-Gemma Marfany: Professora titular de Genètica i Cap d’Unitat del CIBERER (Centre de Recerca Biomèdica en Xarxa - Malalties Rares) de la Universitat de Barcelona (UB).

-Anna May: Responsable de Comunicació i Divulgació a l'Institut de Ciència dels Materials de Barcelona (ICMAB), i Vocal d'Activitats Científiques i membre del Grup de Perspectiva de Gènere de l'ACCC.
 
-Laia Pellejà: Responsable de Divulgació i Formació Científica de l'Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) i membre del Grup de Perspectiva de Gènere de l'ACCC.
 
-Miriam Rivera:  Creadora de Biomiics - Biologia en Còmics, Secretària Tècnica i Responsable de comunicació de l'ACCC, i membre del Grup de Perspectiva de Gènere de l'ACCC.
 
 

Podreu realitzar les inscripcions en línia a partir del 29/01/2020

[Inscripció en línia AQUÍ]

On: Centre Cívic Vil·la Urània
Adreça: c/Saragossa, 29

Telèfon: 93 706 12 95
Email: informacio@vilaurania.net

Compartir