Concerts a l'Aixopluc. Música: Quartet Moana
Activitats d'hivern

Dissabte
De 18 a 19 h

25/01/2020
Preu: Gratuït (Cal inscriure's en línia)

Aquest hivern refugia’t del fred i del mal temps a l’aixopluc de la Vil·la Urània. Els dissabtes de gener et proposem un cicle de concerts de música clàssica i coral amb molta calidesa.

El dissabte 25 ens guardarà del fred el Quartet Moana, un quartet de corda de música clàssica i contemporània. Fundat el 2013, compta en l’actualitat amb els violinistes Rubén Herrera i Carlota Novell, la violista Anna Ribera i la violoncel·lista Clara Manjón.

Amb una formació professional d’allò més rica i diversa, els integrants del Quartet Moana tenen en comú haver coincidit en els seus estudis superiors al Conservatori de Música del Liceu de Barcelona, per després seguir perfeccionaments tècnics a l’estranger. El seu repertori tracta d’abordar diferents estils i èpoques amb la intenció de fer arribar al públic, de forma gairebé pedagògica, l’ampli ventall d’expressions artístiques que avui concorren en la música.

En aquesta ocasió presenten el concert “Musicis Natura”, amb un variat repertori on totes les obres tenen la peculiaritat d’haver estat creades com tribut a la naturalesa, ja sigui en forma d’animal com en el cas de Haydn, en forma vegetal com Puccini o Dvorak, o paisatgística com Bloch o Toldrà.

 

Podreu realitzar les inscripcions en línia a partir de l'11/01/2020

[Inscripció en línia AQUÍ]

 

On: Centre Cívic Vil·la Urània
Adreça: c/ Saragossa, 29

Telèfon: 93 706 12 95
Email: informacio@vilaurania.net

Compartir