Formar part del projecte
Ràdio comunitària

A Ràdio Farró no només es fa ràdio. També es vol crear vincles, enfortir el teixit associatiu, fomentar trobades entre el veïnat i reforçar el sentiment de pertinença i la cohesió social. 

D’aquesta manera formar part de Ràdio Farró pot voler dir moltes coses: ajudar a gestionar-la, fer programes de ràdio, col·laborar en els programes especials, escoltar-los…

 

Ser membre del Grup d’usuaris

Perquè Ràdio Farró existeixi, i que tot això sigui possible, cal comptar amb el Grup d’usuaris que en el Reglament es defineix com a l'eix vertebrador del projecte.

Aquest equip ha de ser potent i format per gent amb ganes de participar i pertànyer a aquest projecte tan engrescador com notable.

Si vols formar part d’aquest projecte, i fer-lo créixer, has d’emplenar el formulari d'Inscripció a la ràdio comunitària de Vil·la Urània - Ràdio Farró i així podràs ser ser membre del Grup d’usuaris.

Un cop signat, has d’enviar-lo a Ràdio Farró A/e: info.radiofarro@gmail.com o lliurar-lo al taulell de Vil·la Urània.

 

Vols fer ràdio?

Un dels objectius d’aquest projecte és tenir una programació estable i variada.

Per a fer-ho possible, aquells membres del Grup d’usuaris que vulguin emetre un programa de ràdio hauran d’emplenar el formulari de Sol·licitud d’emissió d’un programa a la ràdio comunitària de Vil·la Urània - Ràdio Farró d’acord amb els termes que estableix el seu Reglament.

Un cop signat, enviar-lo a Ràdio Farró A/e: info.radiofarro@gmail.com o lliurar-lo al taulell del centre.

Ràdio Farró emet online i publica totes les seves emissions a la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona que és una plataforma digital compartida per diverses emissores de la ciutat, de la qual, aquesta ràdio, en forma part.

Es publiquen com a podcast, és a dir, en format d'àudio digital que es poden descarregar per ser escoltats en ordinadors i reproductors portàtils. Els programes s'enregistren primer i després es publiquen per a què tothom els pugui escoltar en qualsevol moment.

En aquest mateix web de Vil·la Urània hi trobaràs tots els programes enregistrats fins ara, degudament organitzats.

 

Altres maneres de participar

Regularment, Ràdio Farró planifica activitats participatives obertes a tothom qui ho vulgui. Habitualment acostuma a ser una programació especial vinculada a celebracions marcades al calendari com per exemple El Dia Mundial de la Ràdio, o d’altres en col·laboració amb l’Associació de Veïns del Farró, que permeten treure l’estudi de ràdio a l’aire lliure i fer el programa des del carrer amb voluntat de participació col·lectiva. Són diades com Sant Jordi, Festa Major, Mostra Solidària, Festa Radars… 

Si vols estar al corrent de les activitats que organitza Ràdio Farró, envia un correu electrònic a info.radiofarro@gmail.com i t’inclourem a la corresponent llista de distribució.

El web de Vil·la Urània, generalment, les anuncia i hi fa constar la manera de participar-hi en cada cas.

També trobareu informació de les activitats al perfil de Ràdio Farró del Quèdequè que és l’Agenda del teixit associatiu i comunitari de Barcelona.

Si vols conèixer més a fons aquest projecte, pots enviar un correu electrònic a Ràdio Farró A/e: info.radiofarro@gmail.com o adreçar-te al centre.

 

Compartir