Ràdio Farró Especials
Ràdio comunitària

A banda de la programació estable, Ràdio Farró té voluntat d’incentivar la participació radiofònica de tothom qui ho desitgi, així com fomentar trobades veïnals i enfortir el teixit associatiu.

En aquest sentit organitza regularment programes que van més enllà dels de la graella.

Ràdio Farró difon aquestes iniciatives en forma de crida i espera la resposta i col·laboració de les persones que hi estiguin interessades i que tinguin ganes de fer un contacte amb el medi radiofònic. 

Aquestes iniciatives també permeten als participants conèixe’s amb els membres de Ràdio Farró, teixir complicitats i, qui sap, potser sumar-se al projecte. 

Habitualment aquesta programació especial està vinculada a celebracions marcades al calendari com per exemple El Dia Mundial de la Ràdio, o d’altres en col·laboració amb l’Associació de Veïns del Farró, que permeten treure l’estudi de ràdio a l’aire lliure i fer el programa des del carrer amb voluntat de participació col·lectiva. Són diades com Sant Jordi, Festa Major, Mostra Solidària, Festa Radars… 

Ràdio Farró també participa en iniciatives municipals del Consell d’Associacions de Barcelona i forma part de l’agrupació Ràdio Associa’t que la conformen diferents ràdios comunitàries de Barcelona que contribueixen a destacar celebracions ciutadanes com la Festa de l’Associa’t per la Mercè o la trobada Barcelona Ciutat Diversa.

Escolta: Ràdio Farró Especials

 

 

Compartir