CONVOCATÒRIA: Festival de Poesia de la Zona Nord 2020

13/03/2020 > 30/04/2020

El Festival de Poesia de la Zona Nord és una trobada de poesia coorganitzada entre el Centre Cívic Zona Nord i el veïnatge de la Zona Nord sensibilitzat i dedicat a la poesia.


Amb aquesta convocatòria es pretén oferir aquest espai de recital per a aquelles persones que vulguin participar de la trobada, obrint la proposta a escriptores emergents i oferint un espai d’expressió per a aquest col·lectiu.


A les persones seleccionades se’ls ofereix participar al recital col·lectiu, dintre del programa d’actuacions del festival. També se’ls ofereix suport en la difusió i la possibilitat de contactar amb altres persones i projectes dedicats a la poesia de la ciutat o voltants.BASES DE LA CONVOCATÒRIA


Terminis
- Presentació de les propostes: del 13 de març al 13 d’abril
- Data de recital: dissabte 16 de maig a les 19 h

Criteris de selecció
- L’originalitat i qualitat de la proposta.
- La vinculació a la Zona Nord i a Nou Barris.
- El nombre de persones guanyadores es decidirà en funció del nombre de persones que participin en la convocatòria.

Comitè de selecció
Estarà format per Elisenda Pardo i Adrián Bernal, tots dos residents al barri de Torre Baró, arrelats al Centre Cívic Zona Nord, a altres projectes socioculturals de la ciutat i amb participació activa als circuits de poesia de la ciutat.

Condicions
- És condició que els poemes presentats siguin de creació pròpia.
- Poden participar persones majors de 16 anys.
- Els poemes poden ser en vers o en prosa, en català o castellà i de tema lliure.

Sistema d’inscripció
Cal enviar entre 2 i 4 poemes en arxiu adjunt a informacio@cczonanord.net. L’organització, un cop rebuda la proposta, donarà resposta per escrit amb confirmació de la rebuda del
material.
A l’assumpte cal posar: “CONVOCATÒRIA POESIA + NOM + COGNOM”.
Al cos del correu, caldrà especificar les dades personals: nom sencer, adreça, data de naixement, telèfon i correu electrònic de contacte.

On: Centre Cívic Zona Nord
Adreça: C. Vallcivera, 14

Compartir