L'escola va d'espectacle a la Zona Nord

Benvolgudes escoles,

Us presentem la 30ena edició de “L’Escola va d’espectacle a la Zona Nord”.

El programa d’enguany inclou espectacles de teatre, titelles, espectacles amb música en directe i teatre en anglès. Tot ells ofereixen una bona qualitat artística i han estat triats perquè els seus continguts permeten treballar línies pedagògiques dins l’aula. Tots els espectacles van acompanyats de guies didàctiques on es tracten els continguts de l’espectacle per treballar a l’escola.

Els espectacles que formen el programa están adreçats a tots els alumnes dels cicles escolars: P2, Educació Infantil (de 2 a 5 anys), cicle inicial, mitjà i superior d’Educació Primària i Educació especialitzada.

L’objectiu del programa de “L’escola va d’espectacle a la Zona Nord” durant aquests trenta anys ha estat el de familiaritzar els estudiants amb les arts escèniques. Ens reafirmem en aquesta intenció i treballem per oferir una programació que dona a conèixer la diversitat de l’oferta teatral i musical a Catalunya.

Volem agrair a totes aquelles escoles que han confiat en la nostra programació durant tants anys. Gràcies a vosaltres aquest projecte s’ha consolidat i això ens motiva a oferir-vos el millor servei posible.

Volem ser una eina més al vostre abast per tal que els més petits esdevinguin espectadors crítics de futur.

A continuació trobareu la programació amb la descripició dels espectacles i els cicles als quals van adreçats, un calendari i les indicacions per fer les reserves.

Us esperem!

 

Equip Teatre Zona Nord

 

______________________________________________________________

 

Reserves

Per fer les reserves telefoneu o envieu un correu electrònic al Teatre Zona Nord.

Persona de contacte: Arántzazu Ortega

Telèfon reserves: 93 359 12 51

Correu electrònic: teatre@cczonanord.net

 

També les podeu fer a través de la web del PAE (Programa d’Activitats Escolars).

 

Compartir