FLOW! My (hip hop) history
Pulmon Beatbox

18/01/2022 > 19/01/2022

HORARIS

Del 18 al 19 gener a les 10.30 h

 

EDAT RECOMANADA

Cicle superior de primària (5è i 6è curs)

 

GÈNERE 

Teatre amb música en directe

 

DURADA

55 min

 

____________________________________________________________________________________________________

 

 

LA COMPANYIA:

Dani Lleonart, conegut com a Pulmon Beatbox, és a dia d’avui un dels màxims exponents del beatbox nacional. Va descobrir el human beatbox als carrers de Barcelona quan tenia quinze anys. La passió que sentia per aquesta disciplina el va portar a fer-ne una forma de vida. El 2010 comença la seva trajectòria professional amb la idea fixa de portar aquesta disciplina de carrer als escenaris.

 

SINOPSI:

Flow! Un crit de llibertat basat en fets reals. Ritmes i versos que ens expliquen un viatge personal al món del hip hop. L’origen d’aquesta història ens fa viatjar als sectors marginals dels Estats Units. Un ambient on no esperaríem veure néixer cap fenomen cultural o artístic revolucionari. Aquest volcà ha explotat lluny de les acadèmies, lluny dels museus i lluny de les institucions, contradient la idea que cal ser erudit per fer art o que cal ser ric per ser algú.

Les eines que he utilitzat per explicar aquesta història són justament els elements artístics que el Hip Hop va reinventar. En el meu cas, la música i especialment la tècnica del beatbox.

 

OBJECTIUS DIDÀCTICS:

Referits a fets, conceptes i principis

Percebre de manera conscient elements subtils i complexos de l’entorn visual i sonor i relacionar-los.

Utilitzar i combinar els elements dels llenguatges artístics i diferents estratègies per comprendre i valorar una producció artística.

 

Referits a procediments

Utilitzar elements complexos del llenguatge musical, seguir un procediment i tenir recursos per crear una producció artística. treballar tots els elements percebuts al concert, la instrumentació tan creativa, la posada en escena, el repertori,...

 

Referits a valors, actituds i normes

Valoració del beatboxing com a una expressió artística relativament nova i com a eina per a la lliure expressió de tots aquells artistes que la interpreten.

  

Per a més informació visiteu:

www.obsidiana.cat

On: Centre Cívic Zona Nord
Adreça: C. Vallcivera, 14

Compartir