Espai familiar

L'Espai Educatiu Espiral/Ubuntu ofereix a la Zona Nord:

 

ESPAI FAMILIAR

  • Matí: tots els dimats de 10 a 12 h al Centre Cívic Zona Nord. Pensat per a famílies amb criatures d'entre 0 i 3 anys. Serà un espai setmanal a partir del proper 19 d'octubre. Per participar-hi no cal inscripció prèvia, només venir!

 

  • Tarda: tots els dimarts entre les 16.30 i 19 h a la Plaça Verda/Àgora de les Dones. Espai de joc pensat per a famílies amb criatures d'entre 0 i 6 anys. Espai d'accés lliure sense inscripció!

 

IQEMBU

Espai de trobada per a persones adultes que vulguin compartir al voltant dels reptes i alegries de la criança. Compartir al voltant del que suposa fer de mare o pare en diferents moments, a criatures de  diferents edats...

 

  • Matí: dijous de 10 a 12 h al local Ubuntu (Plaça Verda/Àgora de les Dones). Dijous quinzenal a partir del 21 d'octubre (novembre: 5 i 19. Desembre: 2 i 16). No cal inscripció prèvia i les persones participants es poden afegir al grup en qualsevol de les sessions.

  • Tarda: dijous de 18 a 19.20 h al Centre Obert Ubuntu a l'escola Ferrer i Guàrdia. Dijous quinzenals a partir del 14 d'octubre. (octubre: 14 i 28. Novembre 11 i 25). No cal inscripció prèvia i les persones participants es poden afegir al grup en qualsevol de les sessions.

 

Compartir