52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

10 tallers de rebosteria per un 2023 ben dolç

Diversos centres civics
Fins al 31/03/2023
  • Tallers

Aquestes propostes ja han passat

Si us agraden les llepolies, continueu llegint

Per acompanyar una beguda calenta a l'hivern, no hi ha res millor que una mossegada ben flonja i dolça! És ben sabut que unes bones postres arrodoneixen un àpat, que solucionen un berenar o que fan començar el dia amb una altra cara. Avui, destaquem una sèrie de tallers per gaudir del plaer dels productes de pastisseria, sense culpes ni remordiments! Si sou llaminers de mena, apunteu tot això:

Unes bones postres després d’un bon àpat
CC Casinet d’Hostafrancs – Cotxeres de Sants
Del 18/01 al 08/02 – 40,24 €

Un taller per aprendre a elaborar postres per a tots els gustos i que fan quedar la mar de bé davant els convidats. N’hi haurà de xocolata, de crema i altres, sobre tota mena de masses com a base.

Bàsics de la pastisseria internacional
CC Vil·la Urània
Del 19/01 al 02/02 – 39,93 € + 9,00 € ingredients

Empreneu el viatge més dolç al voltant del món! Passeu per Àustria i tasteu el famós Sacher, continueu amb l’strudel d’origen austrohongarès, viatgeu fins a Alemanya per descobrir el pastís selva negra, pareu a Itàlia per conèixer l’sfogliatella o travesseu l’Atlàntic per aprendre el cheesecake, que tanta fama té a Amèrica.

Pastisseria americana
CC Urgell
Del 23/01 al 06/03 – 76,06 € + 23,00 € ingredients

Remenant el receptari dolç dels EUA, passareu pàgina per algunes de les seves receptes més suculentes. Quines flaires emanarà la cuina amb els bundcakes, bagels, pancakes, brownies, lemon pie o keylimepie! Salivem només de pensar-hi.

Rebosteria
CC Can Basté
Del 25/01 al 15/02 – 39,20 €

Cordeu-vos fort el davantal i prepareu-vos per convertir-vos en hàbils experts de la pastisseria! Galetes de vainilla amb xips de xocolata farcides de Nutella, brownies, plumcake de pastanaga amb glaça de formatge o marbrejat de vainilla i xocolata, cupcakes de diversos gustos i decorats amb tècniques diferents, galetes de gingebre... què més volen en quatre sessions?

Postres, dolços i altres plaers pel paladar
CC Casa Elizalde
Del 03/02 al 10/03 – 65,19 € + 16,00 € ingredients

Si us agrada el dolç i voleu aprendre les receptes de sempre i les més actuals, aquest és el vostre taller! Fareu des del clàssic Sacher fins a galetes de xocolata, passant pel pastís de crêpes o el coulant màgic. Aprendreu a elaborar un pastís des de zero i a presentar-los ben atractius per fer les delícies de familiars i convidats.

Clàssics de casa nostra
CC Vil·la Urània
Del 06/02 al 20/02 – 39,93 € + 9,00 € ingredients

El receptari català és ple de pastissos i creacions que omplen els aparadors de les pastisseries durant tot l’any: tortells, coques, bracets, pans de pessic, lioneses, crema, el triple plaer com els Massini... Perquè cada dia pot ser diumenge!

Popcakes i rajoles de xocolata
CC El Sortidor
10/02 – 15,67 € + 6,00 € ingredients

Els popcakes o falsos mini gelats de xocolata són petits pans de pessic amb farciment de crema, melmelada o crema de xocolata i coberts de xocolata. Aquest monogràfic treballareu la planxa de pa de pessic, la cobertura amb xocolata i els acabats. També fareu rajoles de xocolata decorades, ideals per regalar!

Cuina creativa amb xocolata
CC Casa Elizalde
Del 07/03 al 21/03 – 32,60 € + 18,00 € ingredients

La xocolata no és només per a les postres! A Catalunya, té molta tradició afegir-la en receptes salades, amb grans plats clàssics com el conill o el pollastre amb llagostins. Descobriu les possibilitats de la xocolata més enllà de la pastisseria. Us en llepareu els dits!

Dolços plaers prohibits
CC Vil·la Urània
Del 13/03 al 20/03 – 26,62 € + 6 € ingredients

Pastís de xocolata, farcida de trufa i cobertura de xocolata, xuixos, cannolis, ulleres de xocolata, pastís xopat de licor… Llenceu-vos de cap a la cuina i ompliu el rebost de petites llepolies que us faran posar els ulls en blanc. Perquè un dia és un dia!

Pastisseria escandinava
CC El Sortidor
22/03 – 15,67 € + 4 € ingrediets

A tota la Península Escandinava, les festes tradicionals se celebren amb brioixos aromatitzats amb espècies. D'Islàndia fins a Estònia, els més famosos són els panets de canyella, però n’hi ha molts més com els lussekatt de Santa Llúcia, els semlor suecs de Quaresma o els laskiaispulla de Finlàndia, que són els que aprendreu en aquest monogràfic.

Activitats relacionades