52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

18è Coll Fantasy

CC El Coll - La Bruguera
04, 05, 16, 19 i fins al 27/11/2022
  • Art i exposicions
  • Cinema
  • Literatura
  • Tallers

Aquestes propostes ja han passat

La realitat superarà la (ciència) ficció?

El cicle de difusió del gènere fantàstic i ciència-ficció del CC El Coll - La Bruguera arriba a la majoria d’edat, i ho fa amb un grapat de propostes que s’allarguen del 4 al 27 de novembre.

Enguany, es vol obrir una reflexió i fer prendre consciència sobre el fet que molts dels escenaris de futur descrits en aquest gènere s’han vist superats els darrers anys per una realitat impactant. La suma de la pandèmia mundial, els desastres climàtics extrems i la tecnologia actual haurien estat titllats d’inversemblants, com a mínim, vistos des de la perspectiva d’unes quantes dècades enrere.

L’acte d’inauguració del cicle (04/11 – 19:00 h) coincidirà amb l’estrena de l'exposició "La realitat superarà la ciència-ficció?", que es podrà veure al centre fins al 27 de novembre.

L'associació Zô3 organitza, un any més, la vetllada cinematogràfica. La Nit més curta (05/11 – 19:00 h) inclou la presentació d’una sèrie de curtmetratges i un cinefòrum de la pel·lícula HER (05/11 – 21:00 h) d’Spike Jonze.

La novel·la escrita per Cormac McCarthy La carretera és l’obra, triada conjuntament amb la Biblioteca Jaume Fuster, per la sessió del Club de Lectura (16/11 – 19:00 h) que tindrà lloc, aquest cop, a l’equipament del Coll.

Dissabte següent, diversos clubs de rol organitzen una jornada fantàstica (19/11 – de 10:00 h a 19:00 h) on podreu descobrir i jugar a una pila de jocs de rol, estratègia i de taula, tallers de miniatures, partides obertes i demostracions de tota mena.

El mateix dia, el taller Nous imaginaris per un futur diferent (19/11 – d’11:00 h a 13:00 h) deixa volar la imaginació per pensar sobre futurs engrescadors per Barcelona, seguint un procés creatiu basat en la metodologia de ciències socials i prospectiva.

Per a més informació, consulteu el web del cicle.

Activitats relacionades