52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

5 cafeteries de centres cívics que no et pots perdre

Diversos centres cívics
 • Ciències socials

Cinc cafeteries i terrasses per descansar del brogit de la ciutat

Vols aturar-te a mig matí a fer un cafè o un suc? Busques un espai per gaudir d’un bon vermut? Algun lloc on deixar córrer la canalla? Molts centres cívics gaudeixen d’espais privilegiats on aturar-se a descansar una estona. D’entre la multitud de cafeteries i terrasses que ofereixen, en llistem cinc que no us deixaran gens indiferents. 
 
 
Can Deu
Heus aquí un dels racons més màgics de Les Corts: a tocar de la plaça Concòrdia, la cafeteria del Centre Cívic Can Deu compta amb un interior ampli i de vitralls modernistes i amb una terrassa on desconnectar del brogit de la ciutat. 

 


 
Casa Orlandai
Si sou veïns de Sarrià la coneixereu segur, i si no la teniu a un cop de ferrocarril: la masia de la Casa Orlandai compta amb una cafeteria interior i una terrassa on gaudir del sol, amb palmera inclosa. 
 

 
La Sedeta
La cafeteria de La Sedeta disposa de dos altells i d’un repartiment de jocs de taula i d’endolls per ordinadors. Situada dins l’edifici industrial que també acull el centre cívic, la cafeteria és altíssima i molt concorreguda, i a la primavera i l’estiu també s’hi celebren aperitius musicals. 
 

 
Convent de Sant Agustí
Busqueu una mica de calma al mig de la ciutat? La terrassa del Convent de Sant Agustí ofereix un bar interior la mar de còmode i càlid i una terrassa que dóna directament al claustre de l’antic convent. Ideal per a gaudir d’una estona de tranquil·litat. 
 

 
Vil·la Florida
Situat als jardins de Vil·la Florida, al cor de Sant Gervasi, el restaurant d’aquest centre cívic s’erigeix com un espai de verdor i tranquil·litat enmig del trànsit de la ciutat, així com un bon lloc per visitar amb nens. 

 

 

Activitats relacionades

 • Un cicle en col·laboració entre les Biblioteques i els Centres Cívics de Barcelona

  On:
  Biblioteques i Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Del 20/11/19 al 09/05/2020
 • Celebreu les festes al voltant de la taula

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 21/12/2019
 • Noves dates del programa educatiu del Sant Andreu Contemporani

  On:
  CC Sant Andreu
  Quan:
  14/12/19, 10/01, 18/01, 07/02, 22/02, 06/03, 21/03, 18/04 i 16/05/2020