52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

5 centres cívics amb vistes de Barcelona

  • centre cívic guinardó
Diversos centres cívics
  • Rutes i visites

Les panoràmiques i els paisatges més vistosos

Voleu gaudir de vistes espectaculars sobre Barcelona? O d'un entorn de natura o mar? Alguns centres cívics de la ciutat ofereixen la possibilitat de fer-ho sigui des del seu interior, les terrasses o el barri on es troben situats. Aquí us en llistem cinc que bé valen la pena una visita. 
 
Centre Cívic Guinardó
 
Guinardó
La terrassa del primer centre cívic de la ciutat, situat al barri d'Horta-Guinardó, presenta unes de les vistes més espectaculars sobre Barcelona. A més es troba rodejada de grans arbres on posar-se a l'ombra. 

 


 
Barceloneta
El centre cívic més a tocar del mar us ofereix finestrals amb vistes a la platja. El recorregut pel passeig marítim sembla obligat, un cop feta la visita.
 

 
Vallvidrera -Vázquez Montalbán
De mar a muntanya, aquest centre civic situat a tocar del Tibidabo permet gaudir de l'exhuberància de la serra de Collserola amb un edifici bastit amb grans finestrals i les possibles caminades per l'entorn proper. 
 

 
L'Elèctric
Una mica més amunt que el seu veï Centre Cívic Vallvidrera- Vázquez Montalbán, L'Elèctric és l'espai més allunyat del centre urbà i permet gaudir dels boscos que el rodegen. No patiu per arribar-hi, teniu la parada dels FGC Les Planes a 5'.
 

 
El Coll- La Brugera
Situat entre el Parc de la Creueta del Coll i el Parc Güell, aquest centre cívic permet tenir una panòramica ben vistosa de la ciutat des d'una terrassa on cada divendres es fa la trobada Hort al balcó.

 

 

Activitats relacionades