52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

5 concerts per celebrar el Dia de la Música

Diversos centres cívics
Fins al 30/06/2021
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Pop, reggae, folk, òpera, afro-beat...

El pas de la primavera a l'estiu, no només comporta el canvi d'estació sinó que també celebra el Dia de la Música. Escollit pel ministre de cultura francès l'any 1982, el 21 de juny és la jornada que homenatja la pràctica musical entre tota la població.

Els Centres Cívics de Barcelona també volem celebrar amb tots vosaltres aquesta data assenyalada amb un bon grapat de concerts de tots els estils. I si en voleu més, consulteu l'agenda musical completa. Apunteu:

Gaya
CC Casa Golferichs
18/06 – 19.30 h Ajornat

Amb aquest projecte, Heura Gaya inicia una recerca del llenguatge propi a través d’un repertori intimista que viatja sonorament entre el folk i el pop, i que alhora, es nodreix de la tradició més genuïna. Al seu particular cançoner hi podeu trobar des d’una versió de Franz Schubert a unes tradicionals “cobletes de la canya” que canten un poema de J. V. Foix passant per una cançó amorosa versionant Eduard Toldrà amb text de Josep M. de Segarra i fins a una cançó de bressol que Maria Mercè Marçal escriu per a la seva filla.

Aixopluc
CC Vallvidrera – Vázquez Montalbán
18/06 – 19.00 h

Agnès Algueró i Martí Espunya, originaris de la Garrotxa, uneixen el pop intimista d'ella i el reggae d'ell per crear un univers de cançons pròpies amb la natura i l'amor com a font d'inspiració.

Compost your gender
CC Can Clariana Cultural
18/06 – 19.00 h

Las Marikarmen són un projecte col·lectiu, feminista i queer en el qual es barreja música, performance, drag i vivències. Després de la mort de Lady Marikarmen, el grup vol retre homenatge al seu llegat i continuar la seva lluita. Compost your gender és el primer àlbum que publiquen, carregat de reivindicació, ballaruga i ritmes urbans.

We love Puccini
CC Cotxeres Borrell
30/06 – 19.00 h

Recital d’òpera íntegre de Giacomo Puccini amb les àries i duos més emblemàtics de les seves obres més cèlebres com La Bohème, Madame Butterfly o Tosca. Una proposta musical per gaudir del verisme en estat pur.

DJ Owey
CC Can Basté
03/07 – 20.30 h

Una DJ barcelonina d’ascendència africana repassa la rica herència musical del continent punxant estils que van des del dancehall i el reggae jamaicans fins a l’afrobeat de diverses zones d’Àfrica, passant per l’afrohouse, el trap, el soul, el funk, el house, l’R&B i el hip-hop.

I recordeu que els dies 18, 19 i 20 de juny hi ha el XXè Concurs Horta Cançó d’Autor!

Activitats relacionades