52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

5 concerts per omplir el #25N de música

Diversos centres civics
18, 23 i 24/11/2023
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Cinc actuacions en directe liderats per dones

Un dels objectius principals de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona és donar veu a les dones. Durant tot l’any se’n potencia la presència als escenaris i sales d’exposicions, però és al voltant del #25N, el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència vers les Dones, que l'agenda multiplica les propostes. D’entre tots els concerts programats aquests dies, us en destaquem cinc.

 
Sílvia Tomàs
CC Trinitat Vella
18/11 – 12.00 h

La música de Sílvia Tomàs brolla de la urgència, amb una veu plena d’intensitat però dolça i sinuosa. És el canal a través del qual posa llum a les injustícies i a les que foren silenciades. Aquesta actuació s’engloba en l’itinerari Presó de dones Trinitat Vella.

 
Carla Collado
CC Can Verdaguer
23/11 – 19.00 h

Amb arrels catalanes i crescuda als carrers del Baix Llobregat, l’interès de Collado (de vint-i-cinc anys) per la música sorgeix des de ben petita, amb la guitarra del seu avi i la veu del seu pare. Avui dia, continua consolidant aquest vincle amb la música, rodejant-se de persones que la senten i l’estimen com ella. Activitats dins del Festival Sororité i amb la col·laboració de Dona Cançó.

 
La Maga
CC Sagrada Família
23/11 – 20.00 h

La Maga és una MC i ballarina argentina resident a Barcelona que, inspirada pel feminisme, lluita per ocupar més espais i donar noves perspectives a través de la música i el qüestionament davant la violència estructural i social, compon un xou on fusiona el rap amb la cúmbia, l’afro, el trip hop, el funk i l’electrònica, convidant inevitablement el públic a ballar al so de les cançons. Activitat programada en el marc del Festival Sororité organitzat per Dona Cançó.

 
Juliette Robles
CC Casa Golferichs
24/11 – 19.30 h

Nascuda a Occident, haurà de superar obstacles fins a arribar a les seves ferides i arrels més profundes i així entendre que res és com li deien. Aquest camí està fet de cançons amb ritmes de folklore llatinoamericà, pinzellades d’electrònica i harmonies de jazz. En el viatge s’acompanya d’arquetips universals que s’integren en el seu imaginari i que han creat l’univers propi de la intèrpret.

 
Marea Lila de rodautors
CC Matas i Ramis
24/11 - 20.00 h

Concert micro obert no mixt per a dones i dissidències (on participen dones o projectes liderats per dones o projectes mixtes liderats per dones o dissidències) que vulguin compartir la seva música i visibilitzar la lluita feminista als escenaris. Amb les actuacions de Laura Lázaro, Anna Barrufet, Elena Ley, Lara Pons i Esther Sierra. A càrrec de: Marea Lila, comissió de gènere de l'Associació Rodautors.

Activitats relacionades