52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

5 nits del Tangent, 6 propostes

CC Ateneu Fort Pienc, CC Casa Golferichs, CC Cotxeres Borrell, CC Casa Elizalde, CC Sagrada Família i CC Urgell
Del 15 al 19/07/2019
 • Cinema
 • Circ
 • Dansa
 • Familiar
 • Música
 • Teatre

Circ, teatre, dansa, música i una pel·lícula

El Festival de les Arts de l'Eixample encara la penúltima setmana de la tercera edició, omplint de cultura les nits de juliol. De dilluns a divendres, podreu triar entre dos espectacles de circ, dos de dansa, una obra de teatre, un concert i una pel·lícula a la fresca. Fins i tot, si teniu ganes de viure l'estiu al màxim, podeu reservar cada una de les nits de la setmana entrant:
 
 
Back2 Classics
CC Casa Elizalde / 15/07 – 20.00 h
Si us agraden les arts del circ, esteu d'enhorabona. El primer dels espectacles de la setmana la presenta la companyia Planeta trampolí al pati de la Casa Elizalde. Angel de Miguel García va idear aquest número fusionant el circ més clàssic amb la cultura urbana. Acrobàcies, humor i poesia s'entrellacen amb la música i els balls més trencadors. Damunt el llit elàstic hi pot passar de tot!
 
 
Esquerdes
CC Ateneu Fort Pienc / 16/07 – 20.00 h
Una simple escala de mà és la protagonista de la segona proposta de la setmana. Hotel Iocandi, la companyia formada per Tomeu Amer, Griselda Juncà i Joana Gomila, actua dimarts a la plaça del Fort Pienc. Equilibris, elements aeris i música en directe, tres cossos en moviment constant i un estira-i-arronsa entre el desig i la fugida.
 
 
La vie en rose
CC Urgell / 17/07 – 22.00 h
Els Jardins Ermessenda de Carcassona acullen la peça de dansa de la companyia Mar Gómez, interpretada per ella mateixa i Xavier Martínez. Amb humor i una mirada cinematogràfica, aquesta obra hibrida el teatre gestual, la dansa i el clown ens portarà a conèixer el camí des del cim de l'èxit al clamorós fracàs d’una perfecta parella d'enamorats a qui l'avarícia enverina fins als punts més insospitats.
 
 
Les amours imaginaires
CC Casa Golferichs / 18/07 – 22.00 h
El cinema a l'aire lliure també té cabuda al festival Tangent! A la terrassa de l'Espai Català – Roca (c/ Llançà, 21) es projecta la pel·lícula dirigida per Xavier Dolan on dos amics, la Marie i en Francis, s'enamoren del mateix home. L'ambigüitat sexual, les expectatives, les contradiccions i les idees trobades sobre l'amor i l'amistat caracteritzen aquesta pel·lícula canadenca on la banda sonora pop és gairebé un quart personatge.
 
 
Hipstory
CC Cotxeres Borrell / 19/07 – 19.00 h
A través d’explicacions, coreografies i gags humorístics, els Brodas Bros (cinc ballarins i un músic) mostren les diferències entre el popping, el locking o el b-boying. També parlaran del beatbox, l’scratch, la música funk i inclús faran participar el públic en diverses ocasions. La classe magistral tindrà lloc al Pati Tamarit del mercat de Sant Antoni, entre c/ Urgell i c/ Comte Borrell.
 
 
Museless
CC Golferichs / 19/07 – 22.00 h
I la propina per una setmana de gran varietat la posa la Laura Llopart. Música electrònica, dansa i visuals formen part de l'espectacle de la jove creadora barcelonina. El concert d'obertura del festival, ajornat per indisposició, tindrà lloc al pati del Xalet de la Gran Via amb una de les artistes revelació de l'any del panorama musical electrònic de la ciutat, Museless.
 
 
Recordeu que dilluns 15 de juliol s'obre la reserva d'entrades per assistir a Les coses excepcionals que es farà al pati del CC Sagrada Família i dijous 18, per Lluita constant al CC Cotxeres Borrell.

Activitats relacionades

 • Construint una societat més justa i igualitària

  On:
  CC Pati Llimona
  Quan:
  08/10, 06, 22/11 i 17/12/2019
 • Construint una societat més justa i igualitària

  On:
  CC Pati Llimona
  Quan:
  08/10, 06, 22/11 i 17/12/2019
 • Descobriu els tres misteris de la princesa de gel

  On:
  CC Pere Pruna i CC Casa Orlandai
  Quan:
  10 i 14/10/2019