52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

5 tallers per viure amb calma

Diversos centres cívics
Fins al 16/03/2021
  • Tallers

Cursos per alliberar l'estrès

El 2020 ha estat un any mogut, eh? No són pocs els canvis que hem experimentat, en conjunt com a societat i cadascú com a individu. Adaptar-se a les noves situacions quotidianes no sempre és fàcil i qui més qui menys es veu afectat pels tombs que ens ha tocat viure.

Per tal d'encarar el 2021 de manera més pausada, hem buscat cinc tallers on aprendreu a recuperar l'equilibri mental, a gestionar l'estrès i a relaxar el cos. Oli en un llum!

Una de les tècniques recomanades és la meditació on s'aprèn a frenar els pensaments, deixar la ment en blanc i a prendre plena consciència del moment. Al curs Aprèn a meditar (CC La Cadena, del 12/01 al 16/03 - 46,60 €) us donaran la base per endinsar-se en el món de la meditació i la consciència plena.

Des del Poble-sec, us proposen Meditació i relaxació (CC El Sortidor, del 25/01 al 08/03 – 38,37 €) on a partir d'estiraments i postures suaus preparareu el cos per treballar diferents tècniques de meditació i mindfulness. Viureu el present més positivament!

De quina manera reaccioneu davant de les situacions que no es poden controlar? Com els assimila el cos i la ment? Quines emocions sentiu? Eines per gestionar la incertesa (CC Urgell, del 28/01 a l'11/03 - 54,25 €) és el taller que us permetrà plantar cara als nous reptes i canvis constants i us ajudarà a reduir l'ansietat, les preocupacions i fins i tot l'insomni associat a les preocupacions.

Aprendre a controlar la respiració és imprescindible per mantenir la calma davant qualsevol situació, per més difícil que sigui. A Ioga i relaxació (CC Pere Pruna, del 28/01 a l'11/03 – 36,17 €) treballareu la respiració amb exercicis de ioga i dedicareu més espai a la meditació i a la relaxació.

Allibera't de l'estrès (CC Convent Sant Agustí, 15 i 22/02 – 7,24 €) és una proposta en línia on, amb només dues sessions i uns quants exercicis de txi kung relaxants, us donaran les eines adequades per gestionar situacions quotidianes complicades que poden generar estrès i a identificar situacions estressants.

I si en voleu més, aquí els teniu tots.

Reservar una plaça per fer un taller

Donar-se d'alta com usuari

Activitats relacionades