52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

5 tallers per viure un estiu ben fresc

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Fins al 18/07/2024
  • Tallers

Ja us podeu inscriure a l’oferta formativa del trimestre

D’entre tots els cursos que es fan a la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona aquest estiu hi trobem un grapat de tallers que permeten mitigar la calor sigui pel tema que tracten o bé per l’espai on es porten a terme. N’hem fet una petita selecció:

 
Paddle surf
CC Albareda
Del 25/06 al 16/07 - 15,44 € + 50 € material | 4 sessions

Inicieu-vos a la pràctica aquàtica de forma segura i divertida tot aprenent a dominar la taula i la palada per avançar de manera eficient i sense risc de lesions. El taller es fa a la Barceloneta.

 
Un estiu conventual, entre claustres i vergers
CC Pere Pruna
Del 26/06 al 10/07 - 32,74 € | 3 sessions

Curs que dóna a conèixer tres claustres de diversos moments històrics, de gran importància en la història de Catalunya mentre es gaudeix de la tranquil·litat i frescor dels espais: el Monestir de Sant Cugat, el Monestir de Valldonzella i el Monestir de Pedralbes

 
Taitxí al parc!
CC Sant Martí
Del 26/06 al 05/07 – 22,45 € | 4 sessions

Pràctica a l’aire lliure d’aquesta disciplina d’origen xinès, amb la qual es guanya equilibri, flexibilitat i reduir l'estrès. Connecteu amb el cos al parc de Sant Martí!

 
Pintura al jardí
CC Sarrià
Del 27/06 a l’11/07 – 32,74 € | 3 sessions

Aprofitant l’arquitectura, l’escultura i la flora dels jardins que envolten el centre cívic, s’aprofundirà en noves tècniques com l’aquarel·la, tinta, pastels, collage tot creant a l’aire lliure. Una nova manera de descobrir els jardins de Santa Amèlia i de la Vil·la Cecília.

 
Horts urbans
CC Pati Llimona
Del 27/06 al 18/07 – 35,91 € + 5 € de material | 4 sessions

Taller per aprendre a cuidar plantes i com conrear aliments de forma més eficient en petits espais urbans, fent ús les tècniques d’hidroponia per combatre el canvi climàtic tot creant comunitat.

Activitats relacionades