52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

6 tallers curiosos de primavera

Mitja dotzena de cursos d'allò més originals

Encetem una primavera nova de trinca amb unes ganes boges d'aprendre una pila de coses excitants! Com cada nou trimestre, naveguem entre les desenes i desenes de tallers dels cinquanta-dos centres cívics de la xarxa per fer-vos-en diverses tries.

A primer cop d'ull hi ha els habituals (i d'un èxit inqüestionable) com són els de ioga, pilates, cuina, dansa o idiomes, però si ampliem la cerca, ens sorprenen altres cursos que mai us haguéssiu pogut imaginar trobar-los als equipaments de proximitat. Us n'hem destacat sis:
 
 
Pintura gastronòmica
CC Vil·la Florida
Del 12/04 al 14/06 – 9 sessions | 79,06 €

El centre de la Bonanova, que sempre aposta per la cultura gastronòmica, vol anar més enllà i es fixa en els estudis pictòrics de Picasso o Barceló basats en els aliments. Convertireu en pintura alguns plats de la cuina contemporània, que ja per si sols són precioses obres d'art per les seves composicions, les textures, els colors.
 
 
Joies de vidre
CC Casinet d'Hostafrancs
Del 13/04 al 15/06 – 10 sessions | 100,60 €

Disseny, tall i fusió formen part de la base del curs d'aproximació a la joieria en vidre. Al final del taller haureu creat petites peces i haureu fet una primera aproximació a l'alquímia del vidre com a material de creació.
 
 
Gaudint de la poesia
CC La Casa Elizalde
Del 19/04 al 14/06 - 8 sessions | 62,00 €

La poesia també es pot aprendre a apreciar! Si sempre us ha costat llegir-ne, res millor que comptar amb en Josep Pedrals com a mestre per tal d'iniciar-vos en la lectura i comprensió de poemes d'ahir i avui.
 
 
Hula hoop per a adults
CC L'Elèctric
20/04 al 08/06 - 8 sessions | 26,81 €

Deixeu de banda la idea que el cèrcol és només per a criatures! En aquest curs aprendreu trucs i transicions per ballar amb el hula hoop de manera fluida. Activareu el cos amb exercicis dinàmics i jocs, sense quasi adonar-vos-en i gaudint de cada moment.
 
 
El poder del cinema: veritats i mentides de la història
CC Vallvdirera – Vázquez Montalbán
Del 22/04 al 10/06 - 8 sessions | 28,97 €

El cinema ressegueix la història a través de pel·lícules que han quedat en l'imaginari col·lectiu. El taller cinematogràfic repassa pel·lícules, noms i moments clau que han servit per definir moments històrics, eternitzar-los a la gran pantalla i fins i tot, sovint, qüestionar la societat.
 
 
Sargits per recuperar la roba
CC El Sortidor
Del 05/05 al 02/06 – 5 sessions | 36,54 €

Abans de la voràgine consumista, les peces de roba s'apedaçaven o es sargien per tal d'allargar-los la vida. Avui dia, la tècnica del sargit també es fa servir per a decorar. El curs servirà per aprendre a cosir a mà i recuperar una manera de fer i pensar. Descobrireu que pot ser una forma de relaxació!

Activitats relacionades