Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

6 tallers de dansa com a forma d'expressió

Diversos Centres Cívics
Hivern 2022
  • Dansa
  • Tallers

Connectem amb el cos i la música!

La dansa sempre ha estat una forma d'expressió, de connexió amb el cos i amb els sentiments. Dedicar una estona a la setmana a deixar fluir el teu cos al ritme de la música t'ajudarà a alliberar aquelles cabòries que et ronden pel cap! Així que aquí et deixem una selecció de 6 tallers de dansa que podreu trobar aquest hivern als centres cívic:

Booty dance
CC Vil·la Urània
Del 27/01 al 31/03

En aquest taller ballaràs i t'ho passaràs genial mentre desbloqueges la zona lumbar. Treballaràs la consciència corporal centrant-te en la teva pelvis i malucs mentre coneixeràs diferents cultures amb les respectives músiques i històries, gestionant l'etnocentrisme cultural i construint un espai segur per treballar la teva confiança.

Danses africanes
CC Font de la Guatlla
Del 21/01 al 25/03

Aprèn a moure't al ritme de danses ancestrals de l’Àfrica occidental que es caracteritzen per moviments energètics de braços i cames a ritme del so de djembé.

Ballet per a adults
CC Casa Golferichs
Del 28/01 a l'1/04

Tens una assignatura pendent? Et fascinen els moviments del ballet clàssic? Ara tens l’oportunitat de treure’t l’espineta! Treballarem a partir dels elements bàsics que ens brinda la tècnica clàssica per a focalitzar-nos en el reconeixement del nostre propi cos, ampliant les nostres possibilitats físiques i expressives.

Dansa Butoh
CC Barceloneta
Del 25/01 al 22/03

En aquest taller treballaràs conceptes fonamentals i corrents emergents d'aquesta fascinant dansa avantguardista, originària del Japó dels anys 50, que s'ha anat estenent per tot el món i continua evolucionant constantment tant al seu país d'origen com en altres llocs. Encara que no té una forma coreogràfica específica es basa en un treball precís i sensible d'entrenament físic i mental, amb l'objectiu de desenvolupar i afinar la teva pròpia dansa butoh.

Hip hop infantil (8-11 anys)
CC Casa del Rellotge
Del 18/01 al 21/03

Els més petits coneixeran les bases de la cultura hip hop, del hip hop, la cultura que el forma, i aprendran a expressar-se amb els moviments i a fer coreografies. Tot amb música de samples, break beat, funk i alguna cançó actual de contingut no sexista.

Coredance
CC El Coll - La Bruguera
Del 26/01 al 23/03

El Core Dance és una dansa energètica que tonifica, allibera tensions, millora la postura, la coordinació i és alegra i divertida.

Troba molts més tallers de dansa als centres cívics de tota la ciutat!

Activitats relacionades